Witam szukam informacji na temat motywu z tego wieszaka, nabyłem go na allegro, pan źle zaadresował kategorie i udało mi się go kupić stosunkowo tanio, na podróbę nie wygląda z resztą przedmioty jakie sprzedaje ten człowiek na to nie wskazują. Schutzm" po polsku oznacza ochrona i to by się zgadzało z motywem i wskazywało na wojskowe pochodzenie ale słowa Einget." nie mogę rozszyfrować za pewne jest to skrót. Sam orzeł też jest ciekawy i nie mogę znaleźć jego pochodzenia. Czekam na podpowiedzi i pozdrawiam
Pytanie
Elandil
Witam szukam informacji na temat motywu z tego wieszaka, nabyłem go na allegro, pan źle zaadresował kategorie i udało mi się go kupić stosunkowo tanio, na podróbę nie wygląda z resztą przedmioty jakie sprzedaje ten człowiek na to nie wskazują.
Schutzm" po polsku oznacza ochrona i to by się zgadzało z motywem i wskazywało na wojskowe pochodzenie ale słowa Einget." nie mogę rozszyfrować za pewne jest to skrót. Sam orzeł też jest ciekawy i nie mogę znaleźć jego pochodzenia.
Czekam na podpowiedzi i pozdrawiam
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.