JanJensen Napisano 8 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2013 Kandydat na meteoryt, niestety dość przypomina żużel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanJensen Napisano 10 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2013 2h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanJensen Napisano 10 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2013 Kłódka, kluczyk gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanJensen Napisano 10 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2013 Zastanawiam się czy to też była kłódka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanJensen Napisano 10 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2013 Łidelec albo wyżka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanJensen Napisano 10 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2013 Nie było nic meteoryto podobnego, ale trafił się ładny krzemień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winiu21 Napisano 10 Wrzesień 2013 Share Napisano 10 Wrzesień 2013 Podano do stołu Panowie i Panie proszę się częstować ja zamawiam kluczyk od kłódki bo na diecie jestem ;] hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanJensen Napisano 24 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2013 Dla odmiany zamiast talerza, podane na 'gazecie' wyborczej.Smacznego.2,5h spacerku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanJensen Napisano 27 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2013 Niestety ani z wody ani z plaży, ale może już niedługo.Strasznie zimno, to i fantów mało.Plomba: RACIĄŻ(?), WAR DYR R.P.Druga plomba: Lublin, DYR ADI , P.K.P.1 kopiejka 1897, 10 groszy 1967, Oczywiście kandydat na meteoryt i łyżeczka, niestety współczesna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanJensen Napisano 28 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2013 2h, poleTo co wygląda jak wrak łyżeczki to chyba jakaś ozdoba.Dwie Panie z chlebem/Biblią to broszka z urwaną zaczepką.Jedna niezidentyfikowana moneta: 23 mm i 5 gram, pewnie też kopiejka, ale zdarta do cna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanJensen Napisano 29 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2013 Bardzo fajny dzień, 1,5h , tylko znowu nie dotarłem na plażę.5 gr 1924, 10 gr 1992, 1/2 kopiejki 1898, 1 pfennig, jedna zdarta do cna 25mm,guzik carski 2 głowy orła z literami 'Ko', belgijski guzik internationale des wagons lit 6 z nieczytelnym rewersem, spinka od szelek lub krawata, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 30 Wrzesień 2013 Share Napisano 30 Wrzesień 2013 Miszcz painta" :D.Taki offtop, pisz sobie normalnie klawiaturą, a nie pyndzylkiem"( tam jest taka funkcja - literka A"), a co do fotek to łącz sobie je programem, bo niektóre po rozciągnięciu są niewyraźne. Polecam Photo Scape :).Fanty okejo, pozdrawiam :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanJensen Napisano 1 Październik 2013 Autor Share Napisano 1 Październik 2013 @eksplorator dzięki : ) zapomniałem, że w paint'cie można pisać, bo wieki go nie używałem inaczej niż metoda copiego-paste'a. Te ostatnie zdjęcia to właśnie nowym programem, PhotoFiltre 7, ale nie miałem czasu go ogarnąć.Przynajmniej mam nowy tytuł mastera :DNo i dzisiaj dotarłem na plażę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanJensen Napisano 1 Październik 2013 Autor Share Napisano 1 Październik 2013 Dwie malutkie plaże nad jeziorem na Pomorzu, łącznie jakieś 4h spacerowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanJensen Napisano 1 Październik 2013 Autor Share Napisano 1 Październik 2013 Jezioro - zimno, brr! A liczyłem na swoje pierwsze pierścionki z wody.Łącznie dzisiaj 22zł75gr, wisiorek, dodge resorak, nap, martwy szczur i łabędź zarywający do cewki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanJensen Napisano 2 Październik 2013 Autor Share Napisano 2 Październik 2013 5zł 48 gr za kilka h chodzenia = kiszkado tego dużo śmieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanJensen Napisano 22 Październik 2013 Autor Share Napisano 22 Październik 2013 Łyżka i to zardzewiałe 2kg coś ( pod wiosło? ) z plaży, na której nic nie było. Smutna plaża, ale za to widoki ładne.Cisza i spokój.Gołębie obrączki i 5 groszy Cu z 1949 z pięknego ,zarośniętego lasku ze starą ścieżką. Niestety z lasu, mimo nielicznych zabudowaniach w około zrobiono śmietnik.Las chyba został doszczętnie przechodzony, ponieważ poza miejscami na ścieżce i dołkami z odpadami, nie było żadnych sygnałów.Tak sobie myślę, że dla takich lasków można by organizować akcję 'sprzątanie świata z wykrywaczem'. Kilkadziesiąt osób w kilka godzin zabrało by wszystkie śmieci, na niektórych pewnie jeszcze można zarobić, a poza tym może trafiłoby się coś fajnego dla historyków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanJensen Napisano 1 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2014 Gdzieś w odległych krainach Mazovii, Anno Domini 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanJensen Napisano 1 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2014 Pomiędzy śladami cywilizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanJensen Napisano 1 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2014 Pod czujnym okiem kaczych obserwatorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanJensen Napisano 1 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2014 W metalowych klatkach czekają prawdziwe skarby. Tak w piaskach pustyni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanJensen Napisano 1 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2014 jak i zdradliwych wodach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanJensen Napisano 1 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2014 Czego kacza straż nie ochroniła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanJensen Napisano 1 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2014 I czego szczupak nie pożałował, triumph dosłownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanJensen Napisano 1 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2014 Tak piękny i niegroźny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.