SirRaf Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 Witam jak w temacie możecie mi powiedzieć czy takie firmy u nas działają?? jeśli tak prosił bym o pilny namiar. przygotowuje projekt rewitalizacji starych obiektów dworskich, na linii gdzie szedł front, wiem ze w wyschniętych stawach pełno jest zardzewiałego dziadostwa gdyż kilka sezonów temu wykopywałem tam rozrywkę, jednak saperzy po powiadomieniu stwierdzili że mogą osunąć tylko jak będą na wierzchu i wtedy przeszukają teren, sam już tam nie pójdę zęby je wyciągać, a ludzi tym bardziej nie można tam wpuścić, policja też rozkłada ręce
Woodhaven Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 http://www.google.com/search?q=firma+saperska&oq=firma+saperska&aqs=chrome.0.57j0l3j62.5094j0&sourceid=chrome&ie=UTF-8Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 13:53 04-07-2013
viator01 Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 To trzeba im wrzucić kilka na wierzch, niech szukają
rotsen5 Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Świrek załatw mi umowę zlecenie i z Adasiem wszystko wyciągniemy do wierzchu co może zaszkodzić łyżce koparki , przecież tam jest jeszcze zrzutowisko śmieci , prywatna firma saperska zrujnuje całą inwestycję.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.