czarny bocian Napisano 3 Lipiec 2013 Autor Napisano 3 Lipiec 2013 i pewnie jeszcze lezy ....przy scieszce rowerowej .
spetsnaz Napisano 4 Lipiec 2013 Napisano 4 Lipiec 2013 Jak takie rzeczy są na wierzchu, to aż się gęba śmieje co leży pod ziemią..
jan-80 Napisano 5 Lipiec 2013 Napisano 5 Lipiec 2013 Jak widzę takie fotki to odrazu mi się przypomina jak w jednej wiosce na wykopkach byłem no i pytałem rolnika gdzie warto szukać ! A jego wypowiedz brzmiała tak : Panie tam w lesie przy rowie to łusków jak mrówków leży wystarczy filcakiem kopnąć to pełno tego ! Za dzieciaka to my się tym bawili bo i hełmy hitlerowców leżały i wszystko :) " oczywiście rolnik nie kłamał miejscówka do dzis tylko moja i zawsze cuś ciekawego odda :)pozdrawiamjan-80Ps. kolego czarny bocian przywieź ta gosieniczke do polski i połóz w lesie za parę godzin już by była na najbliższym skupie :)
czarny bocian Napisano 5 Lipiec 2013 Autor Napisano 5 Lipiec 2013 jak bym ja przywiozl to zajela by honorowe miejsce na moim podworku .nie tak latwo ja zabrac . do lasku jest zakaz wjazdu samochodem /wszedzie pacholki / tylko sciezki rowerowe . pozatym tu chyba nikt nie zwraca na to uwagi . pelno dolow czolgowych i okopow ,nie ma sladu ingerencji poszukiwaczy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.