bassista Napisano 30 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2013 Koledzy, tak sie nieszczesliwie zlozylo, ze dopadl mnie wyrostek robaczkowy wraz z chyba wszelkim badziewiem jakie moglo sie doczepic do tego. Za miesiac jest Woodstock i oczywiscie nie zamierzam go odpuszczac. Diete lekkostrawna (nie wspominajac o chlaniu) musi byc trzymana i nie bede kombinowal - zdrowie najwazniejsze. Stad moje pytanie: co jesc? Do tej pory standardowo - fasolka, grille, fastfoody, sloiki z flakami czy golabkami i zupki chinskie. Wszystko to odpada. Lodowki oczywiscie nie ma a chce siedziec przynajmniej tydzien. W zasadzie wszystko o czym pomysle jest ciezkostrawne i ze tak powiem rozdymajace :D No i mam dylemat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 30 Czerwiec 2013 Share Napisano 30 Czerwiec 2013 Pieczywo pszenne jeżeli masz dostęp, miód (długo wytrzymuje), ryż i makarony. A najlepiej suchary i herbatka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bassista Napisano 30 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2013 Heh, dzisiaj sobie zrobilem schabowego - bez przypraw, za to z tarta marchewka i gotowany na parze. Masakra. A tak na powaznie chodzi mi glownie o jakies dania gotowe czy prawie gotowe (sloiki, dania w proszku) wlasnie lekkostrawne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hugo12345 Napisano 30 Czerwiec 2013 Share Napisano 30 Czerwiec 2013 Jak kupne ze słoika to sama niezdrowa chemia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 1 Lipiec 2013 Share Napisano 1 Lipiec 2013 Chociaż zalecają niektórzy dania dla dzieci.... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 1 Lipiec 2013 Share Napisano 1 Lipiec 2013 łee no, trzy dni bez jedzenia nie wytrzymasz ? :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bassista Napisano 1 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2013 Gdyby to było 3 dni to bym nie pytał :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 1 Lipiec 2013 Share Napisano 1 Lipiec 2013 Też mam, delikatnie mówiąc problemy żołądkowe i też na woodstock wybieram się kilka dni wcześniej. Tradycyjnym, obiadowym kompletem spożywczym na takie dłuższe wypady jest- kiełbasa(parówki jak kto woli:D),- pieczywko, - coś mokrego do zagryzienia(pomidor, ogóras...),- witaminki(browarek etc.):D Tydzień da rade wytrzymać bez większych ekscesów w toju:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 1 Lipiec 2013 Share Napisano 1 Lipiec 2013 no tak :) ale browarek i kiełbaski odpadają przy wyrostku...Jeżeli już to można zjeść parówki na ciepło i pieczywo ciemne. Do tego herbatka z mięty i cytryny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Lipiec 2013 Share Napisano 1 Lipiec 2013 rabat (663 / 62) 2013-07-01 15:47:00To jednak trzeba być zdesperowanym...W ramach higieny życia dorobiłem się paru defektów żołądka i ostatnimi rzeczami, które do konsumpcji by mi przyszły do głowy to parówki ( chyba, że i pies, i buda były rasowe ) i pomidory...Jak mnie dopadnie, to kupuję... parę kilogramów niedojrzałych bananów i... słone paluszki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sla1971 Napisano 1 Lipiec 2013 Share Napisano 1 Lipiec 2013 Moj dziadek mawial ze najlepszy sposob to kolek w dupe,zeby w stol.A tak na powaznie:salata z warzywami polana olejem z oliwek,twarozki,piers z kurczaka (gotowana nie smazona,jogurt itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 1 Lipiec 2013 Share Napisano 1 Lipiec 2013 Kiedyś jechałem 4 dni na sucharach z Mamuta i herbacie bez cukru. Nawet ciekawie było. Zacząłem wyczuwać cukier w nich :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 1 Lipiec 2013 Share Napisano 1 Lipiec 2013 Rabat,na woodstocku spokojnie,wątrobę męczymy 6-11 sierpień:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bassista Napisano 1 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2013 @ rabatdo toia nie wchodze, nie jestem tak odwazny :Da od lekarza uslyszalem, ze wolalby abym wstrzymal sie z surowymi warzywami i owocami przez miesiac. Chyba faktycznie zostaja sucharki... Dzisiaj jeszcze na dobicie wpadl kumpel z masa wodki weselnej z imprezy na ktora nie dotarlem bo znalazlem sie w szpitalu. Wood na trzezwo, jak tu sie nie wkurzac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 2 Lipiec 2013 Share Napisano 2 Lipiec 2013 Jakoś dasz rade, wykrywacz weź:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 2 Lipiec 2013 Share Napisano 2 Lipiec 2013 Hehe - jak w wojsku - wykrywacz, suchary i lura zbożowa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WST 1939 Napisano 13 Lipiec 2013 Share Napisano 13 Lipiec 2013 Jako że trzymam dietę stale to wiem coś o tym :). Ważne by posiłek był pełnowartościowy, czyli składał się z węglowodanów, białek, zdrowych tłuszczy. Ja polecam cztery posiłki. Ale jeżeli chcesz posiłek możliwy do wykonania w warunkach ograniczonej możliwości gotowania to polecałbym. Zakupić pierś z kurczaka, wędzoną około 250 gram. Nie trzeba przygotowywać, tylko rozpakować. Do tego ryż który gotujemy w woreczku (100 g). Jeżeli nie mamy nawet takiej możliwości to ryż preparowany (ważne by był to w 100% ryż). Polecam ten ryż (najlepiej ugotowany) oblać około 10-15 ml oliwy z oliwek. Również polecam warzywa w większej ilości łatwo dostępne. To główny posiłek w ciągu dnia, drugi około godziny 13 :). W razie czego z chęcią pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romek_66 Napisano 13 Lipiec 2013 Share Napisano 13 Lipiec 2013 Kochany ,szkoda życia-wynalazki i różnakie diety ? nie patrz na to-jedz pij to co ci organizm potrzebuje, masz ochotę na słodkie,ok,na zimne też o babie nie wspomnę. Zdrówka życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bassista Napisano 13 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2013 Hehe, po tym co mi chirurg naopowiadal jak to wygladalo, wole sobie zrobic diete i Woodstock na trzezwo przezyc niz pozniej przechodzic to od nowa w przypadku ew komplikacji. Zreszta dieta mi sie przyda :DKoncepcje juz mam, dam sobie rade. Zamiast whisky torba z bandazami, zamiast kielbaski z grilla i schabowego - twarozki, sucharki. Zamiast piwa - woda mineralna niegazowana. W sumie to 2 tygodnie do wyjazdu zostalo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romek_66 Napisano 13 Lipiec 2013 Share Napisano 13 Lipiec 2013 Eeeeeeeeeeh,-to po chłopie.Ale jutro piję za Twoje zdrowie. pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bassista Napisano 29 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2013 No i gitarra, od rana siedze pod namiotem, w wykopanym dole chlodzi sie mleko, twarozki i chuda wedlinka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodan Napisano 30 Lipiec 2013 Share Napisano 30 Lipiec 2013 A nie można tego zoperować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.