Michciu94 Napisano 7 Czerwiec 2013 Autor Napisano 7 Czerwiec 2013 Witam!Znalazłem coś takiego, niestety nie potrafię tego w żaden sposób zidentyfikować.Nie jest nigdzie gwintowane z tego co widzę i ta mała dziura jest chyba zaślepiona.Może ktoś coś wie?
Korabkow Napisano 7 Czerwiec 2013 Napisano 7 Czerwiec 2013 Moim zdaniem jest to część jakiejś maszyny z zębatką.
viator01 Napisano 7 Czerwiec 2013 Napisano 7 Czerwiec 2013 Rzeczywiście wygląda jak drążony wał z jakąś krzywką na końcu. Czy to koło zębate, to mam wątpliwości, bo ma różne zęby, ale jest wyraźna symetria.
PATRON Napisano 7 Czerwiec 2013 Napisano 7 Czerwiec 2013 a nie jest to trzon zamka od giety" zgnity i zarośnięty jak 7 nieszczęść???
viator01 Napisano 7 Czerwiec 2013 Napisano 7 Czerwiec 2013 A ja myślę, że trzeba by to najpierw trochę oczyścić, a potem podywagować. Na tym zdjęciu wiele nie widać. Nawet wymiarów trudno się dopatrywać.Chociaż podziwiam ostrość wzroku i wyobraźnię (bo inaczej jak się dopatrywać podobieństwa przy tym stanie)
Pytanie
Michciu94
Witam!
Znalazłem coś takiego, niestety nie potrafię tego w żaden sposób zidentyfikować.
Nie jest nigdzie gwintowane z tego co widzę i ta mała dziura jest chyba zaślepiona.
Może ktoś coś wie?
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.