jaim Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 Witam.Takie cudo pole oddało ..pytanie proste czy to od zamolotu jeśli tak jaki moldel Avi ? A..moze to od skrzyni z częściami zamiennymi ?Dzięki za podowiedz.Pozdrawiam.
jaim Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 na szperałem się już.. chodzi oto że skąpa ta tabliczka troche jakby od czsci zamiennych ,, NR: inwent. 892 'troche mało jak na tabliczke znamionową .znalazłem o - AVji sporo materiału :http://www.samolotypolskie.pl/samoloty/360/126/Avia-BH-33Dzięki i pozdrawiam
Woodhaven Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Tabliczka raczej np. z obrabiarki. Logo Czeskiej wytworni AVIA wyglądało inaczej.
jaim Posted June 8, 2013 Author Posted June 8, 2013 ..nie zadawał bym pytania apropo części silników Avi gdyby nie logo sugerujące ,, samolot '' ..Dzięki za wkład .ps. prosze o liki ,,loga'' Pozdrawiam
jaim Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 Witam.Takie cudo pole oddało ..pytanie proste czy to od zamolotu jeśli tak jaki moldel Avi ? A..moze to od skrzyni z częściami zamiennymi ?Dzięki za podowiedz.Pozdrawiam.
viator01 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Ja też podejrzewam, że była ona stosowana do oznaczania różnych elementów wyposażenia firmy, a nie jej produktów. Do części zamiennych też pewnie nie.Teraz firmy też oznaczają wpisane do ewidencji środki trwałe i wyposażenie (coraz rzadziej).
Question
jaim
Witam.
Takie cudo pole oddało ..pytanie proste czy to od zamolotu jeśli tak jaki moldel Avi ? A..moze to od skrzyni z częściami zamiennymi ?
Dzięki za podowiedz.
Pozdrawiam.
9 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.