jaim Napisano 6 Czerwiec 2013 Autor Napisano 6 Czerwiec 2013 Witam.Takie cudo pole oddało ..pytanie proste czy to od zamolotu jeśli tak jaki moldel Avi ? A..moze to od skrzyni z częściami zamiennymi ?Dzięki za podowiedz.Pozdrawiam.
jaim Napisano 7 Czerwiec 2013 Autor Napisano 7 Czerwiec 2013 na szperałem się już.. chodzi oto że skąpa ta tabliczka troche jakby od czsci zamiennych ,, NR: inwent. 892 'troche mało jak na tabliczke znamionową .znalazłem o - AVji sporo materiału :http://www.samolotypolskie.pl/samoloty/360/126/Avia-BH-33Dzięki i pozdrawiam
Woodhaven Napisano 7 Czerwiec 2013 Napisano 7 Czerwiec 2013 Tabliczka raczej np. z obrabiarki. Logo Czeskiej wytworni AVIA wyglądało inaczej.
jaim Napisano 8 Czerwiec 2013 Autor Napisano 8 Czerwiec 2013 ..nie zadawał bym pytania apropo części silników Avi gdyby nie logo sugerujące ,, samolot '' ..Dzięki za wkład .ps. prosze o liki ,,loga'' Pozdrawiam
Woodhaven Napisano 8 Czerwiec 2013 Napisano 8 Czerwiec 2013 A. Morgała Polskie samoloty wojskowe 1918-1939
jaim Napisano 6 Czerwiec 2013 Autor Napisano 6 Czerwiec 2013 Witam.Takie cudo pole oddało ..pytanie proste czy to od zamolotu jeśli tak jaki moldel Avi ? A..moze to od skrzyni z częściami zamiennymi ?Dzięki za podowiedz.Pozdrawiam.
viator01 Napisano 7 Czerwiec 2013 Napisano 7 Czerwiec 2013 Ja też podejrzewam, że była ona stosowana do oznaczania różnych elementów wyposażenia firmy, a nie jej produktów. Do części zamiennych też pewnie nie.Teraz firmy też oznaczają wpisane do ewidencji środki trwałe i wyposażenie (coraz rzadziej).
Woodhaven Napisano 7 Czerwiec 2013 Napisano 7 Czerwiec 2013 I ta AVIA nie produkowała samolotów ......
Pytanie
jaim
Witam.
Takie cudo pole oddało ..pytanie proste czy to od zamolotu jeśli tak jaki moldel Avi ? A..moze to od skrzyni z częściami zamiennymi ?
Dzięki za podowiedz.
Pozdrawiam.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.