rwd Napisano 28 Maj 2013 Autor Napisano 28 Maj 2013 Nowy zeszyt z serii TBiU - Samochód pancerny wz. 29 Ursus" (40 str, zdjęcia itp.). Zeszyt był dostępny na targach książki.
pająk Napisano 3 Czerwiec 2013 Napisano 3 Czerwiec 2013 Z roku bieżącego. Na Grenadierze też był, kupiłem. Warto, bo autor podaje sporo technicznych szczegółów, których gdzie indziej nie ma. Plus rodzynek w postaci oryginalnego rysunku w rzutach.
Dunczyk Napisano 19 Lipiec 2013 Napisano 19 Lipiec 2013 No tak nabyłem ... ale jakoś szału nie odczułem, w porównaniu z wydaniem (wersją) sprzed lat, czy aż tak bardzo lepsza? Natomiast błędy ortograficzne w podpisach pod zdjęciami, nie do przyjęcia - dowódca szfadronu" mnie rozczulił.
damian. Napisano 26 Sierpień 2013 Napisano 26 Sierpień 2013 Wydanie ładne,ale...Przejrzałem pobieżnie, ale zwróciłem uwagę na podpisy zdjęć a w nich Dywizjon mylony z Dywizją. Też chciałbym mieć taką pewność w lokalizacji zdjęć rozbitych wozów jak autor a cześć podpisów jest błędna. Autor nie śledził chyba wątku o samochodzie pancernym na Odkrywcy. :)
leszek01 Napisano 27 Sierpień 2013 Napisano 27 Sierpień 2013 Wydaje mi się ,że beretka" bije wszystko na głowę.(Podpis pod zdjęciem na stronie 19.)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.