Skocz do zawartości

Deus xp

lukasz9

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
ogólnie deus jest fajnym sprzętem, ale gdzieś ja się przekonałem do E-Traca, nie to żeby był najlepszy, po prostu mi podchodzi i jest dobry, znalazłem z nim wspólny język:)
Nigdy nie miałem Whites`a, ale kiedyś kupie tak dla porównania.
Pozdrawiam
  • Odpowiedzi 70
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Preferencje użytkownika - tylko to różni wykrywacze o podobnym przeznaczeniu i cenie ( no może cenie to nie tak do końca )
Napisano
Przede wszystkim trzeba e-trac'a lub explorera ustawić w odpowiedni sposób, żeby testy były wiarygodne i rzetelne. Jeśli to co na filmie było widać było maksymalnymi ustawieniami to ja dziękuję wysiadam i nie rozmawiamy dalej bo nie mamy o czym - z całym szacunkiem, twórca filmiku wykazał się 100% lamerstwem w zakresie znajomości e-traca i chyba miał tylko jeden cel - pokazać jakim jest gównianym sprzętem, a ten uśmieszek podczas pseudo testów brzmiał jak uśmiech idioty. Nie mówię, że deus jest kiepski czy dobry - nie miałem go w ręku i pewnie gdybym go miał pierwszy raz to tak samo by wykrywał jak wasz e-trac na tym filmie. Powiem szczerze mi, np. nie trzeba niczego udowadniać który lepszy, a w skrajnych przypadkach maksymalny zasięg może się w ogóle nie liczyć.

Jeśli masz kolego zamiar upodlić jakiś sprzęt to nawet jak go odpowiednio ustawisz to i tak go upodlisz bo taki masz cel - ja tak to odbieram. Więc nie mam najmniejszego zamiaru pisać Ci jak go ustawić do przeprowadzenia rzetelnego testu bo z pewnością to co bym pisał sam być nie ogarnął.

28cm na boratynkę to skrajna granica zasięgu, przy 25cm sygnał jest czysty. 3 kopiejki do 35cm ciągnie. Jeśli Twój e-trac tak nie daje to masz coś uwalone w tym sprzęcie.

Zdrów!
Napisano
Dwunasty XII nie wiem kto ty jesteś wiem ze ostatnio latałeś z alfa 2000 i raczej nie miałeś nic droższego powyzej 4000tyś i oszczędź sobie Etrac wydajnościowy dożo nie odbiega od safari tak ze chciał bym te 25 centymetrów na boratynkę nie wiem skąd u was taka fantazja chyba pomiar w powietrzu
Według mnie nie powinien kosztować więcej niż 2000 tyś

To tyle
Napisano
emisoo co ty to pleciesz? Jakie Safari, co ty wiesz o Minelabach?
Jakie 2000? Chłopie ty nie wiesz co to E-Trac więc nie pisz takich głupot, już ci napisałem, dawaj podjadę, przetestujemy, już nie jeden taki w gatce był mądry, a jak przyszło co do czego to sprzedawali wykrywacze aż się kurzyło.
2000zł, pokaż mi wykrywacz za 4tys który ma tyle informacji na ekranie, tyle możliwości i ustawień, nie chcę mi się nawet z tobą pisać bo nie masz pojęcia o wykrywaczach, dorwałeś Deusa, zobaczyłeś parę filmów na YT i jesteś gość.
Napisano
emisoo ty jesteś jak autor tego tematu, wydawało mu się, że pokazał coś nadzwyczajnego a tu co? Pokazał cos co każdy wykrywacz potrafi, nawet taki za 700zł
Napisano
Ja w zasadzie się cieszę, że ludzie tak krytykują explorery i E trac (w 90% bezpodstawnie). Może mniej ich zostanie sprzedanych i będzie mniejsza konkurencja.
Napisano
emisoo nawet poprawnie nie umiesz napisać posta nie ubliżając nikomu... Co do zarzutów co ja niby używałem i czego nie miałem to z pewnością są tak samo wyssane z palca co te testy z filmu - 100% profesjonalizmu ;) ..potwierdzam! bzdury piszesz!

Ja zawsze uważałem i dalej uważam, że xp deus jest fajnym sprzętem pomijając, a raczej nie biorąc pod uwagę zasięgów, precyzji identyfikacji, itp. ale bądźmy szczerzy do bólu na tym filmie do którego dałeś linka (i nie daj Boże twojego autorstwa) widać 100% lamerstwo i zero pojęcia o poszczególnych sprzętach występujących w tym filmie z głównym naciskiem na etraca. Mogę się z tobą założyć, że jestem w stanie ustawić tak etraca lub explorera, że deus nawet nie pierdnie.

Zdrów!
Napisano
A haaa !!! z stąd bierzecie przykłady no to teraz mnie rozbawiło tak zwany test powietrzno gruntowy najbardziej zabawna rzecz na YT dla miłośników detektorystyki test Etraca i Ace 250

Ubawiłem sie do rozpuku 25 skokowo 27 na boratynkę
https://www.youtube.com/watch?v=F2ahz5C-04A ha ha
Napisano
Ty właśnie nic nie wiesz o Minelabach, technologia FBS ma na celu być skuteczna prawie tak samo na każdym terenie, czy to powietrze czy grunt, więc w tym teście Minelab i tak nie wypada dobrze według innych wykrywaczy, w prawdziwym gruncie były by większe różnice na korzyść E-Traca i Explorera, ale co ty możesz o tym wiedzieć?
Nie wiesz nic, tak samo jak piszesz, program ci podkreśla błędy a ty nawet nie raczysz ich poprawić.
Napisano
Panowie po co sie wzniecac? Ten kto ma etraca wie, ze dobrze zrobil a czesto ten kto nie ma to poprostu chcialbym miec i sobie racjonalizuje.
Cewka 15x12 wyciałem jeden pasek co,mam wyrazny sygnał- 10 cm głebokosci, minimalny fragmencik opaski dolnej od polmosa....moze dlugosci 0,5cm?

drugi wyrazny sygnał, okolo 20 cm glebokosci w glebie, kopie wychodzi kółeczko z drutu miedzianego cieniutenkego, srednicy o 10 % mniejszej niz jednogroszówka, szukałem go propointerem pare minut myslac ze to fals.
Jak wytne więcej tzn tak juz konkretnie to groszówke LEKKO łapie na 28 cm, nie ma o czym gadac, ten co podwaza to tylko swiadczy o sobie ze etraca nie mial w ręku.
Etrac to super sprzet i nie wezme do reki juz nic innego, poza moze argo 3 i deusa, reszta...
Napisano
alex_2013 nikt nie ubliża że Deus jest zły, to emisoo wypisuje że E-Trac to złom, i nie wart więcej niż 2000zł, kpi sobie że Deus nie ma co robić z E-Traciem.
Nie wiem z kąd ta nienawiść do E-Traca.
Napisano
Poczytajcie wcześniejsze posty jak to mi wmawiał ze deus to dziadostwo a teraz .... Zreszta widze ze zadufany w sobie kolega B tez juz wyladował na ziemi.
Napisano
emisoo chętnie przygarnę waszego e-traca co nawet z 7cm moniaka wyciągnąć nie może :) ja już sobie go ustawię lub jeśli jest zwalony to go dostosuję ;) ..zresztą to już nie ważne skoro jest tak beznadziejny to po co ci on... ;)

Zdrów!
Napisano
Co proszę? nie do mnie te pytania a do autora wątku u ProsCana , jeśli ktoś czuje sie na siłach niech sie tam włączy do dyskusji bo widzę jeszcze jakieś dwa nowe detektory prezentują sie ciekawie . Bo ta raczej dyskusja o czym innym
Bez odbioru .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie