Skocz do zawartości

Poszukiwania polsko-czeskie Ace 250 & PROxima 5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 508
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Potem poszliśmy do jakiegoś lasku, bardzo fajny, mały, przyjemny, było chłodno, ale komary zaczęły nas łoić to wróciliśmy z powrotem na pole, nakopaliśmy dużo spłonek, ołowiu, łusek, ale fotek nie dodaję, bo wszystko wyrzuciłem..
Poszliśmy na pole tatuśko rutuskiem sobie ganiał to wziąłem na kilka chwil od niego sprzęt i razem się uczyliśmy, kilka kroków ładny sygnał i........... kapsel.. No nic próba druga idę sobie idę bum, fajny sygnał powyżej +55 no i sami zobaczcie w jakim ładnym stanie moniaczek wyszedł :).

24 Einen Thaler 1782r. A*

Znam wiele osób co tak chodzą.. Owszem z kolegami też chodzimy i to wiele, wiele razy.. Rzecz jasna.. Lecz czy to moja wina, że mame interesuje to hobby :)? Tato zajmował się tym od młodości i poszedłem w jego ślady, więc nie wiem w czym problem.. Nie będę wymieniał tutaj osób, którzy chodzą jak ja, ale z drugiej strony jak na to patrzę to fajniej jest powiększyć swoje zbiory jako wspólne znajdy :).
Pozdrawiam!

Nie ma co się sprzeczać, mnie to nie przeszkadza :), a dla ciekawskich za niedługo fajny wypad robimy z ekipą, żeby załagodzić sprawę dodaję fotkę oczyszczonego talarka :).

24 einen thaler z 1782 roku, mennica A - Berlin.
(sreberko próby 0.386) Fryderyk II

Dzięki, że stajecie w mojej obronie :).
Pozdrawiam!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie