ktos451 Napisano 13 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2013 Panowie i Panie uprzejmie proszę moderatorów o nieusuwanie wątku i nie wyrzucanie do dołka.Proponuję tu wklejać anomalie pojawiające się na naszym forum. Przepraszam, że zacznę od niekulturalnego zachowania ale myślałem, że spadnę z krzesła jak przeczytałem :Dhttp://www.odkrywca.pl/helm-niemiecki,716933.html#716933 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 13 Kwiecień 2013 Share Napisano 13 Kwiecień 2013 http://odkrywca.pl/the-best-of-odkrywca,717064.html#717064:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 13 Kwiecień 2013 Share Napisano 13 Kwiecień 2013 Śpieszcie się kopiować wpisy, tak szybko kasują.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 14 Kwiecień 2013 Share Napisano 14 Kwiecień 2013 Panowie i Panie uprzejmie proszę moderatorów o nieusuwanie wątku i nie wyrzucanie do dołka.Najsampierw gentelmeny używają Panie pozniej Panowie.Ale to nieważne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 14 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2013 Racja mea culpa, błąd wynikał z tego, że najpierw napisałem Panowie, ale z racji tego, że na forum pojawia się coraz więcej Pań to też dopisałem już po napisaniu całego postu. I możliwe, że z roztargnienia, przeoczenia pomyliłem kolejność. Jeszcze raz przepraszam. @Sonic W podanym przeze mnie wątku pojawiła się bardzo cięta riposta na propozycję moderatora Tyfusa (żółty medal - chcesz ?"), ale pozwól, że nie będę jej pisał z pamięci. Riposta była tak cięta, że zaowocowała czerwoną kartką :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Kwiecień 2013 Share Napisano 14 Kwiecień 2013 Ja wiem, czy cięta?Obstawiam, że 27 w nicku opisuje IQ... bo o namiastce kindersztuby w tym przypadku nie należy nawet myśleć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 14 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2013 Cięta nie oznacza mądra :) ale zostawmy już tamten wątek może ktoś poda coś nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 14 Kwiecień 2013 Share Napisano 14 Kwiecień 2013 @ktos451Ripostę widziałem i pamiętam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.