Marcin Szerszeń Posted March 27, 2013 Author Share Posted March 27, 2013 Witam wszystkich miał bym prośbę o identyfikacje tej blachy.Z góry dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjar_1 Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Jakiś wymysł. Ostatnio widziałem na allezło kilka bitych tą czcionką - same wymysły. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Szerszeń Posted March 27, 2013 Author Share Posted March 27, 2013 Ok wymysł tnz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipolit-O4 Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 12 puk altylerii landowej(Jodłowski-Taszycki),raczej wszysko z fusów Link to comment Share on other sites More sharing options...
sławek1989 Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 to wg mnie kopie bite tym samym zestawem numeratora. już druga seria idzie na allegro tych blach , bedzie pewnie więcej. wszystkie ta sama czcionka i ten sam sposób wybicia. nie dopatruj sie w tych wybitych literkach jakichś sensownych kombinacji jednostek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Szerszeń Posted March 27, 2013 Author Share Posted March 27, 2013 Aha czyli to gniot,dobrze ze wylicytowałem go tylko za piątke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Marcin Szerszeń
Witam wszystkich miał bym prośbę o identyfikacje tej blachy.Z góry dzięki.
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.