Romek_66 Posted March 16, 2013 Author Share Posted March 16, 2013 www.zbrojownia.cbw.pl.-zbrojownia będzie miejscem udostępniania przez internet nie tylko zbiorów cbw ,ale wszystkich instytucji które zechcą się przyłączyć.z ponad 680tys obiektów cbw przygotowała do udostępnienia w formie cyfrowej ponad 120.sg wp przekazał między innymi instrukcje i regulaminy wojskowe ,na razie z dwudziestolecia międzywojennego .dostępne będą także np;stare opisy sprzętu i uzbrojenia.na razie linkdo zbrojowni znajduje się na stronie resortowej sieci bibliotecznej sił zbrojnych /dlibra.cbw.pl/,w ciągu kilku dni ma być dostępna ze strony głównej centralnej biblioteki wojskowej/www.cbw.pl/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
osyjan Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Super wiadomość :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlowieksniegu Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Wyjątkowo nie będę złośliwy"... i nie napiszę, że mamy na Forumhttp://www.odkrywca.pl/index1.php?action=linki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romek_66 Posted March 16, 2013 Author Share Posted March 16, 2013 sorry,nie sprawdziłem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nirven Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Yeti - nie wiem czemu, ale mi nie wyświetla się w linkach. A wydaje mi się, że WBC warta jest podbicia w wątkach, wszak pojawiają się bardzo ciekawe z naszego punktu widzenia teksty, regulaminy i WT i pojawiają się co jakiś czas nowe. Chociażby to: Album wyposażenia Wojska Polskiego, 1933http://zbrojownia.cbw.pl:8080/dlibra/docmetadata?id=1293&from=pubstats Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlowieksniegu Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Może się nie wyświetla, gdyż ich tam... nie ma?Właśnie dlatego, że warte zachowania, to wątek siedzi w Aktualnościach a nie w porośniętych mchem i paprocią Linkach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.