skolcio Napisano 11 Marzec 2013 Napisano 11 Marzec 2013 Witam, fanom symulatorów w rodzaju World of Tanks polecam stosunkowo nową internetową grę War Thunder. Gra działa na prawie tych samych zasadach co WOT, tylko badamy i bijemy się samolotami z okresu 2 wojny światowej. Ma bardzo fajną grafikę, grywalność i efekty. Walki z samolotami wroga jak i niszczenie celów naziemnych i nawodnych. Jak dla mnie bardzo dobra produkcja. Tutaj jeden z filmików prezentujących gierkę na youtube. :)http://www.youtube.com/watch?v=XM28-65BiKM
HałaBała Napisano 12 Marzec 2013 Napisano 12 Marzec 2013 dodam, że silnik jest dobrze zoptymalizowany :) nie to co w WOT... dzięki czemu grafika lepsza, a wymagania sprzętowe mniejsze :)
Pepsi_Srepsi Napisano 3 Kwiecień 2013 Napisano 3 Kwiecień 2013 Witam,Grywam, dobra produkcja potrafi zająć czas na wiele godzin co jest jednak jej minusem. Większa dbałość o historyczne realia wyróżnia tę grę na tle WoT'a.Pozdrawiam
s_boj Napisano 8 Kwiecień 2013 Napisano 8 Kwiecień 2013 o co chodzi?Gra się ściągnęła, zainstalowałem, klikam graj, loguję się i mam czarny ekran i muzykę w tle.
pinio203 Napisano 27 Kwiecień 2013 Napisano 27 Kwiecień 2013 Gra jest zajebista, WoT może się schować.
s_boj Napisano 29 Maj 2013 Napisano 29 Maj 2013 Mam pewien problem dotyczący przyśpieszonego szkolenia załogi i nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi. Nie zamierzałem wydawać ani grosza na grę. Miałem na starcie 250 złotych orłów na zachętę. Po kliknięciu w Przyśpieszone wybrałem na próbę drugą opcję, czyli 100* +30* 10 złotych orłów. Myślałem, że ubędzie mi te 10 złotych orłów, a przybędzie punktów dla załogi. Stało się jednak tak, że nie tylko przybyło mi punktów doświadczenia załogi (ponad 100), ale i... przybyło złotych orłów i teraz mam ich 420. Nie podawałem konta, niczego nie kupowałem, nie dostałem żadnego info na maila, nic :). Może mi ktoś wyjaśnić o co właściwie chodzi z tym przyśpieszonym szkoleniem?
pinio203 Napisano 31 Maj 2013 Napisano 31 Maj 2013 Też nie wydałem na te grę ani grosza, bez mikropłatności można grać bezstresowo :) Może dostałeś to jako nagrodę np. jako ukończenie wyzwania itp?
Kamil1994 Napisano 13 Czerwiec 2013 Napisano 13 Czerwiec 2013 Całkiem niezły symulator, czekałem na coś takiego :) I co najważniejsze gra jest dobrze zoptymalizowana, nie ma najmniejszej ściny.pzdr.
Hood Napisano 19 Grudzień 2013 Napisano 19 Grudzień 2013 Witam, gram w WoT od kilku dni i zastanawiam się, czy warto się przerzucić ze sterowania myszką na coś innego (pada lub joystick). Jakie są wasze doświadczenia?
Kamil1994 Napisano 2 Marzec 2014 Napisano 2 Marzec 2014 Póki co gram myszką, ale myślałem żeby przerzucić się na jakiś joystick, ponoć lepsza frajda z latania :) Co do samej gry, jest przede wszystkim realistyczna co mnie cieszy no i miażdży konkurencję jaką jest World of Warplanes. Czekam z niecierpliowścią kiedy wejdą czołgi, z tego co wiem już niedługo. Bitwy, w których na mapie są jednocześnie samoloty i czołgi zapowiadają się ciekawie :)pzdr.
mensguth6 Napisano 24 Marzec 2014 Napisano 24 Marzec 2014 jestem pod wrażeniem,czekałem na takie cuś!!!!!!
maksiu Napisano 6 Wrzesień 2015 Napisano 6 Wrzesień 2015 z innej beczki :)http://gry.onet.pl/war-thunder-uruchomili-tygrysa-ii-tak-brzmi-potezny-silnik/edw2dm
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.