Skocz do zawartości

Tysiączek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam,właśnie na liczniku wybił równo tysięczny post.Dla co niektórych to niewiele i pewnie uśmiechną się ukradkiem.Dla mnie jako mało aktywnego użytkownika to dość sporo-trochę czasu zleciało...No dobra koniec z sentymentami,pytanie do dowództwa,czyli modów-czy z tej okazji mogę permanentnie zachować moją odznakę?Łatwiej mi siebie odszukać patrząc na żółte wafle,hehe
Napisano
Aj tam,aj tam-zaraz przeniesienie.Mody też są ludzie,sami czasem trollują,pewnie przymkną oko na tę swawolę.A tak przy okazji-kto się pochwali najwyższym stanem licznika i wiedzy?!.Moim guru jest kopijnik 2,HUK 100 i Woodhawen.Panowie wasze zdrowie-pije dzisiaj J&B z tej okazji w kraju prohibicji jakim jest Algieria.Oj ile zachodu mnie kosztowało kupno tej flaszki...
Napisano
Znów licytacja moja cyfra jest większa niż Twoja"
Ważne by pod licznikiem kryły się posty które w jakikolwiek okazały się dla innych pomocne:)

esterendensen

http://www.odkrywca.pl/search/index.php?sq=esterendensen&ws=user&id_forum=all&forum=on

Nie ma tauzena:)

Reszta okazała się nie godna do upublicznienia:)
Przenosze do HP
Napisano
Spoko:)
W cerfie promocja,4pak 12zł drugi za grosz a dziś dzień wolny wiec luzik:)
Zresztą swoje już natrolowałem kiedyś:)
Napisano
jakos mi nie podchodzi to piwo,chociaz tutaj akurat niczym sie nie pogardzi,nawet ta najpodlejsza daktylówką.Nawet najdroższe alkohole to jakieś barwione paliwo rakietowe,dojść do siebie potem nie moge
  • 3 weeks later...
Napisano
esterendensen uważaj !!!! ten po prawej to jakoś dziwnie zaciska zęby :):) ja by na niego uwarzał :) bo jutro rano możesz gubić kartofle z obiadu :):) -pozdro
Napisano
wy tam złoto wydobywacie czy jakaś pielgrzymka ??? bo widzę że cały czas na kolanach doginacie :):) a może po rozmowie z bosem jesteście ?
  • 2 weeks later...
Napisano
Żyję,żyję,tylko ostatnio dostępu do neta nie miałem.Z Algierii już wróciłem,teraz w kraju na urlopie jestem.Po urlopie znowu gdzieś mnie wyślą,a tak ogólnie to pracuję jako mechanik,spawacz,elektryk i wszystko co potrzeba,aby maszyna na budowie sprawnie chodziła.Pod pojęciem budowa mam na myśli utwardzanie gruntu metodą wibrowania lub tworzenie kolumn kamiennych.Pracowałem już w Dubaju,Abu Dhabi,Hiszpanii,Chorwacji,Niemczech,Grecji i innych takich tam.Brudna to robota,czasem po koloana w błocie...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie