esterendensen Napisano 28 Luty 2013 Autor Share Napisano 28 Luty 2013 Witam,właśnie na liczniku wybił równo tysięczny post.Dla co niektórych to niewiele i pewnie uśmiechną się ukradkiem.Dla mnie jako mało aktywnego użytkownika to dość sporo-trochę czasu zleciało...No dobra koniec z sentymentami,pytanie do dowództwa,czyli modów-czy z tej okazji mogę permanentnie zachować moją odznakę?Łatwiej mi siebie odszukać patrząc na żółte wafle,hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 28 Luty 2013 Share Napisano 28 Luty 2013 No i do hydeparku przeniesienie, coby w dołku nie wylądował temat...Najlepszego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 28 Luty 2013 Autor Share Napisano 28 Luty 2013 Aj tam,aj tam-zaraz przeniesienie.Mody też są ludzie,sami czasem trollują,pewnie przymkną oko na tę swawolę.A tak przy okazji-kto się pochwali najwyższym stanem licznika i wiedzy?!.Moim guru jest kopijnik 2,HUK 100 i Woodhawen.Panowie wasze zdrowie-pije dzisiaj J&B z tej okazji w kraju prohibicji jakim jest Algieria.Oj ile zachodu mnie kosztowało kupno tej flaszki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 28 Luty 2013 Share Napisano 28 Luty 2013 Znów licytacja moja cyfra jest większa niż Twoja"Ważne by pod licznikiem kryły się posty które w jakikolwiek okazały się dla innych pomocne:)esterendensenhttp://www.odkrywca.pl/search/index.php?sq=esterendensen&ws=user&id_forum=all&forum=onNie ma tauzena:)Reszta okazała się nie godna do upublicznienia:)Przenosze do HP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 28 Luty 2013 Autor Share Napisano 28 Luty 2013 Hebda Ty Brutusie weż się wyluzuj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 28 Luty 2013 Share Napisano 28 Luty 2013 Spoko:)W cerfie promocja,4pak 12zł drugi za grosz a dziś dzień wolny wiec luzik:)Zresztą swoje już natrolowałem kiedyś:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 28 Luty 2013 Autor Share Napisano 28 Luty 2013 Widzę,że szampan do głowy uderza!!! Pamiętam czasy jak sam buraczyłeś w postach i między postami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 28 Luty 2013 Share Napisano 28 Luty 2013 Stare dobre czasy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 28 Luty 2013 Share Napisano 28 Luty 2013 i amnestia była wtedy czasem:)A tak,szlify zerwane,żółtka zabrane..tylko teczka dalej zapisana:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 28 Luty 2013 Autor Share Napisano 28 Luty 2013 SORRY Hebda,teraz dopiero przeczytałem ze zrozumieniem z tych nerwów.A może to już wpływ whiskacza? Kurde aż mi głupio... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 28 Luty 2013 Autor Share Napisano 28 Luty 2013 http://www.youtube.com/watch?v=DGsUlMrkBAk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 28 Luty 2013 Autor Share Napisano 28 Luty 2013 W tym przypadku to same superlatywy.Moze dane nam bedzie nam obalic kiedys jakiegos buraka.Mysle,ze wiesz,o czym mowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 28 Luty 2013 Share Napisano 28 Luty 2013 Jak na razie upłynniam harnasia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 28 Luty 2013 Autor Share Napisano 28 Luty 2013 jakos mi nie podchodzi to piwo,chociaz tutaj akurat niczym sie nie pogardzi,nawet ta najpodlejsza daktylówką.Nawet najdroższe alkohole to jakieś barwione paliwo rakietowe,dojść do siebie potem nie moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 28 Luty 2013 Autor Share Napisano 28 Luty 2013 A to ja w środku i moja niby ochrona w razie napadu terrorystów z Sahary.Sprzęt made in Russia,musiałem im pokazać jak to się obsługuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 15 Marzec 2013 Share Napisano 15 Marzec 2013 esterendensen uważaj !!!! ten po prawej to jakoś dziwnie zaciska zęby :):) ja by na niego uwarzał :) bo jutro rano możesz gubić kartofle z obiadu :):) -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 15 Marzec 2013 Share Napisano 15 Marzec 2013 wy tam złoto wydobywacie czy jakaś pielgrzymka ??? bo widzę że cały czas na kolanach doginacie :):) a może po rozmowie z bosem jesteście ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 21 Marzec 2013 Share Napisano 21 Marzec 2013 esterendensen !!! co się nie odzywasz porwali cię na Saharę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 21 Marzec 2013 Share Napisano 21 Marzec 2013 Patrząc na kolana, to rozmawiali na temat podwyżki.Innego tłumaczenia nie widzę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 23 Marzec 2013 Share Napisano 23 Marzec 2013 Długo już milczy, zaczynam się martwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 31 Marzec 2013 Autor Share Napisano 31 Marzec 2013 Żyję,żyję,tylko ostatnio dostępu do neta nie miałem.Z Algierii już wróciłem,teraz w kraju na urlopie jestem.Po urlopie znowu gdzieś mnie wyślą,a tak ogólnie to pracuję jako mechanik,spawacz,elektryk i wszystko co potrzeba,aby maszyna na budowie sprawnie chodziła.Pod pojęciem budowa mam na myśli utwardzanie gruntu metodą wibrowania lub tworzenie kolumn kamiennych.Pracowałem już w Dubaju,Abu Dhabi,Hiszpanii,Chorwacji,Niemczech,Grecji i innych takich tam.Brudna to robota,czasem po koloana w błocie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 31 Marzec 2013 Share Napisano 31 Marzec 2013 A myśmy armię zbierali by na odsiecz Tobie jechać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.