Skocz do zawartości
  • 0

Nieznany mi element/klapka

kowal2008

Pytanie

25 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
kowal2008 sądzę że jak prosisz o identyfikacje to nie musisz być opryskliwy.

W środku lasu można nawet współczesną wannę znaleźć wiec kolegów raczej nic nie zdziwi a każdy trop może okazać się dobry.

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 12:04 07-02-2013
Napisano
Żule wszytko ukradną z pyywtanego podwórka w większym mieście. Doczepisz się zaraz że leży na ziemi a nie w domu na dywanie? Owszem ale epoki odróżniaja się metalem i korozją a to typowy wojskowy element. I nie pedał z tygrysa,
Napisano
Co do gąski to rób z nią co chcesz, nie jest mój fant więc mam go gdzieś.
Jeżeli jest to coś wojskowego to oświeć nas co to może być?
A i jeżeli sam wiesz co to jest, albo masz jakieś ,,gdybania typu: ,,a to typowy wojskowy element" to po co dajesz na identyfikację? Dajesz na ID a później sprzeczasz się z ludźmi którzy chcą coś rozjaśnić bo sam wiesz lepiej...
Napisano
he he,
a co z kompromisem?
nalezy wobec tego orzec, że jest to pedał, do czołgowego, niemieckiego kibla,
Niemcy budowali duze czołgi.
Napisano
a i poczytaj sobie o korozji i zależnościach, poza tym tego nie da się wykryć...
Przedmioty z wojny, września, bądź II RP, mogą być w lepszym stanie niż te z PRL-u...
Napisano
syymbol w trojkacie kojarzy mi sie z rysunkowym projektem instalacji wodociagowej, z zaworem, nie jestem pewny ale moze to trop
Napisano
Spust spłuczki sedesowej starego typu?
Coś a'la http://image.ceneo.pl/data/products/9749534/i-schell-schellomat-automat-splukujacy-do-wc-022020699.jpg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie