kowal2008 Napisano 6 Luty 2013 Autor Napisano 6 Luty 2013 Witam. Dzisiaj znalazłem 3 taki i zastanawiam się od czego. Na pewno było to pole drobnej strzelaniny.
Hebda Napisano 7 Luty 2013 Napisano 7 Luty 2013 kowal2008 sądzę że jak prosisz o identyfikacje to nie musisz być opryskliwy.W środku lasu można nawet współczesną wannę znaleźć wiec kolegów raczej nic nie zdziwi a każdy trop może okazać się dobry.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 12:04 07-02-2013
kowal2008 Napisano 6 Luty 2013 Autor Napisano 6 Luty 2013 Witam. Dzisiaj znalazłem 3 taki i zastanawiam się od czego. Na pewno było to pole drobnej strzelaniny.
kowal2008 Napisano 7 Luty 2013 Autor Napisano 7 Luty 2013 Żule wszytko ukradną z pyywtanego podwórka w większym mieście. Doczepisz się zaraz że leży na ziemi a nie w domu na dywanie? Owszem ale epoki odróżniaja się metalem i korozją a to typowy wojskowy element. I nie pedał z tygrysa,
Vantar Napisano 7 Luty 2013 Napisano 7 Luty 2013 Co do gąski to rób z nią co chcesz, nie jest mój fant więc mam go gdzieś.Jeżeli jest to coś wojskowego to oświeć nas co to może być?A i jeżeli sam wiesz co to jest, albo masz jakieś ,,gdybania typu: ,,a to typowy wojskowy element" to po co dajesz na identyfikację? Dajesz na ID a później sprzeczasz się z ludźmi którzy chcą coś rozjaśnić bo sam wiesz lepiej...
derkb Napisano 8 Luty 2013 Napisano 8 Luty 2013 he he, a co z kompromisem?nalezy wobec tego orzec, że jest to pedał, do czołgowego, niemieckiego kibla, Niemcy budowali duze czołgi.
Vantar Napisano 7 Luty 2013 Napisano 7 Luty 2013 a i poczytaj sobie o korozji i zależnościach, poza tym tego nie da się wykryć...Przedmioty z wojny, września, bądź II RP, mogą być w lepszym stanie niż te z PRL-u...
derkb Napisano 6 Luty 2013 Napisano 6 Luty 2013 syymbol w trojkacie kojarzy mi sie z rysunkowym projektem instalacji wodociagowej, z zaworem, nie jestem pewny ale moze to trop
bjar_1 Napisano 6 Luty 2013 Napisano 6 Luty 2013 Spust spłuczki sedesowej starego typu? Coś a'la http://image.ceneo.pl/data/products/9749534/i-schell-schellomat-automat-splukujacy-do-wc-022020699.jpg
Pytanie
kowal2008
Witam. Dzisiaj znalazłem 3 taki i zastanawiam się od czego. Na pewno było to pole drobnej strzelaniny.
25 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.