eksplorator1995 Napisano 1 Luty 2013 Autor Napisano 1 Luty 2013 Witam dziś wpadło pod cewkę takie coś" nie mam pojęcia od czego to jest.. Nieopodal było lotnisko/lądowisko niemieckie, może ma coś z tym związek?
eksplorator1995 Napisano 2 Luty 2013 Autor Napisano 2 Luty 2013 To by mogło się zgadzać, ponieważ znalazłem to za dziwnymi betonowymi fundamentami (pod którymi coś może być) z jakiejś budowli. Potem dodam zdjęcia. Pozdrawiam!
Hebda Napisano 1 Luty 2013 Napisano 1 Luty 2013 Kpisz czy o drogę pytasz?Najpierw było oczyścić przynajmniej szczotą do zdjęcia..
eksplorator1995 Napisano 1 Luty 2013 Autor Napisano 1 Luty 2013 Przepraszam bardzo, nie miałem możliwości oczyszczenia przedmiotu. Na następny wypad wrócę, oczyszczę SZCZOTĄ.." i dodam zdjęcia =)
zazor Napisano 2 Luty 2013 Napisano 2 Luty 2013 Wygląda na skrzynkę rozdzielczą jakiejś instalacji elektrycznej, raczej piwnica niż samolot.
Pytanie
eksplorator1995
Witam dziś wpadło pod cewkę takie coś" nie mam pojęcia od czego to jest.. Nieopodal było lotnisko/lądowisko niemieckie, może ma coś z tym związek?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.