Skocz do zawartości

Zgłosiłem niewybuch,dostałem wezwanie na policję..

daro hunter

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam.Dzis w moie rece wpadl niewybuch [pocisk mozdziezowy z 2 ws.zadzwonilem na policie i zglosilem ten fakt policja przyjechala zabespieczyla i wreczyli mi wezwanie na komisariat,fainy prezent na urodziny.Zastanawiam sie czy nie bede mial klopotow za ten[dobry uczynek].Pozdrawiam
Napisano
witam. okazalo sie ze mogli to zalatwic na miejscu,brakujace zeznanie do raportu.A co do pytania czy z wykrywaczem to tak powiedzialem ze szukam meteorytow i to wszystko.A, i to byl juz drugi raz, poprzednim razem tez pocisk mozdiezowy i to MDkiem .Pozdrawiam
Napisano
Ja zgłosiłem leśniczemu, ten spisał imię i nazwisko nr.samochodu, przyje hała policja do lasu stali 3 dni ,przyjechali saperzy zabrali co znalazłem, nikt mnie nie ściga i z leśniczym się vzasem zagada
Leśniczy liczył na saperów że przeszukają większą połać lasu i się przeliczył bo półtora metra dalej znalazłem podobny leśniczy się nie ucieszył a my z kolegąX bardzo:)))
Napisano
Kilka lat temu w parku miejskim trafiłem płyciutko 88 mm. Bym to olał i zakopał głębiej, ale miałem kibiców" w postaci 8 - 10 latków. Pomyślałem, szczyle wiedzą gdzie to jest i niech który z nich wpadnie na genialny" pomysł.
Wezwałem straż miejską.
Kazano mi czekać wraz z nimi ok. 4 godz. na przyjazd saperów.
Po zabraniu niepału straż miejska wręczyła mi mandat na 50 zł za.... niszczenie zieleni miejskiej.

No komment.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie