daro hunter Napisano 31 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2013 witam.Dzis w moie rece wpadl niewybuch [pocisk mozdziezowy z 2 ws.zadzwonilem na policie i zglosilem ten fakt policja przyjechala zabespieczyla i wreczyli mi wezwanie na komisariat,fainy prezent na urodziny.Zastanawiam sie czy nie bede mial klopotow za ten[dobry uczynek].Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 31 Styczeń 2013 Share Napisano 31 Styczeń 2013 A z wykrywaczem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel M. Napisano 31 Styczeń 2013 Share Napisano 31 Styczeń 2013 Może bezpieka chce Panu podziękować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 31 Styczeń 2013 Share Napisano 31 Styczeń 2013 napisz coś więcej co jak gdzie...taaa podziękować za wzorową postawę obywatelską...to nie ten kraj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lamparski Napisano 31 Styczeń 2013 Share Napisano 31 Styczeń 2013 jeśli nie pytali o wykrywacz to nie jest zle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro hunter Napisano 1 Luty 2013 Autor Share Napisano 1 Luty 2013 witam. okazalo sie ze mogli to zalatwic na miejscu,brakujace zeznanie do raportu.A co do pytania czy z wykrywaczem to tak powiedzialem ze szukam meteorytow i to wszystko.A, i to byl juz drugi raz, poprzednim razem tez pocisk mozdiezowy i to MDkiem .Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 1 Luty 2013 Share Napisano 1 Luty 2013 A jeszcze z mojej strony pytanko jaki region Polski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuks_ag Napisano 1 Luty 2013 Share Napisano 1 Luty 2013 Ja zgłosiłem leśniczemu, ten spisał imię i nazwisko nr.samochodu, przyje hała policja do lasu stali 3 dni ,przyjechali saperzy zabrali co znalazłem, nikt mnie nie ściga i z leśniczym się vzasem zagadaLeśniczy liczył na saperów że przeszukają większą połać lasu i się przeliczył bo półtora metra dalej znalazłem podobny leśniczy się nie ucieszył a my z kolegąX bardzo:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 2 Luty 2013 Share Napisano 2 Luty 2013 Kilka lat temu w parku miejskim trafiłem płyciutko 88 mm. Bym to olał i zakopał głębiej, ale miałem kibiców" w postaci 8 - 10 latków. Pomyślałem, szczyle wiedzą gdzie to jest i niech który z nich wpadnie na genialny" pomysł.Wezwałem straż miejską.Kazano mi czekać wraz z nimi ok. 4 godz. na przyjazd saperów.Po zabraniu niepału straż miejska wręczyła mi mandat na 50 zł za.... niszczenie zieleni miejskiej.No komment. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 2 Luty 2013 Share Napisano 2 Luty 2013 traper6; to coś nie masz szczęścia do tzw.''organów'':p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 2 Luty 2013 Share Napisano 2 Luty 2013 sza.manJa na takie organy" mówię inaczej. Ale nie powiem jak bo cenzura wytnie i 3-ci order wyłapię na klatę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro hunter Napisano 2 Luty 2013 Autor Share Napisano 2 Luty 2013 Witam.Co do regionu to warmiamazury okolice Pasymia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.