Skocz do zawartości
  • 0

Stara waga

WWO292

Pytanie

Napisano

Witam chciałbym się dowiedzieć coś więcej o tej wadze tj.wiek i rzadkość jeżeli taka istnieje w tego typu przedmiotach. Moje pytanie wynika z tego iż mogę ją kupić za 250 zł i chciałem się dowiedzieć czy nie jest to przesadzona cena.

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Często spotykany motyw, na serwisach aukcyjnych sporo podobnych. Słaby stan, brak szalek- 250zł to przesadzona cena, za połowę może bym się zastanowił.
Napisano
250 to bardzo przesadzona cena. Na targu staroci widziałem niedawno identyczna , tylko podrdzewiałą (żadna sztuka wyczyścić i pomalować na złoto samemu) za 50 zł. A jak wiadomo na targach też żyłują ceny, wiec dało by się wytargować taniej.
Napisano
Przesada.... nie jest wart nawet 100zł... pomnóż wagę złomową razy 3 to jest odpowiednia cena tej..... nie jest to rzecz która pochodzi z jakiegoś tam wieku.... a to jest tylko początek XXw.
Napisano
Przesada.... nie jest wart nawet 100zł... pomnóż wagę złomową razy 3 to jest odpowiednia cena tej..... nie jest to rzecz która pochodzi z jakiegoś tam wieku.... a to jest tylko początek XXw.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie