Skocz do zawartości

Czego poszukują antyterorysci

sza.man

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
W migawkach z policyjnej akcji w Sanoku, podczas której -jak zapewnił rzecznik Policji- nikt nie ucierpiał (dwa trupy)- widziałem funkcjonariusza z midasem, albo smętkiem; w każdym razie trzymał coś z cewka 40.
Oświeci mnie ktoś do czego to???
Napisano
Przy wcześniejszym zabójstwie (prawdopodobnie zabił ten który strzelał z okna) szukano łusek w świeżym śniegu. To nie miało miejsca pod tym blokiem. Szukał za pomocą ACE 150/250.
Napisano
WST 1939 - Kolega dobrze prawi ! To byl Garrett, tez to widzialem. A szukali pewnie kul z pistola, podobno z okna strzelal do Policjantow. Bo co innego mogli tam szukac ?
Napisano
Wiesz, to było inne miejsce. Oni szukali tym wykrywaczem w miejscu zabicia przez tego który znajdował się w mieszkaniu i strzelał do policjantów. Czyli gdzieś na północ od Sanoka.
Napisano
Garrett mógł być to np. Garrett CSI 250 http://www.findmall.com/read.php?32,1369523,1369685 Najlepszy jest kawałek na którym antyterorysta" przechodzi przez płot... masakra...
Napisano
W migawce z okolicy bloku koleś niósł midasa albo coś podobnego, zadeen garet nie ma rękojeści do góry zakończonej wskaźnikiem, teżsię zastanawiałem po co im wykrywka na duże fanty przecież wsród tylu kapsli operator mógł równie dobrze nagarniać łopatką bez używania detektora, tak z ciekawości we Włoszech karabinierzy używają garetów ace 250 przynajmniej w okokicach Udine.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie