Shadowman47 Posted January 6, 2013 Author Share Posted January 6, 2013 Posiadam od jakiegoś czasu taką oto kurtkę. Jednak za żadne skarby świata nie mogę znaleźć żadnych informacji, na temat jej narodowości, modelu.Bardzo proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper85 Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 DDR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadowman47 Posted January 6, 2013 Author Share Posted January 6, 2013 Posiadam od jakiegoś czasu taką oto kurtkę. Jednak za żadne skarby świata nie mogę znaleźć żadnych informacji, na temat jej narodowości, modelu.Bardzo proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadowman47 Posted January 14, 2013 Author Share Posted January 14, 2013 Nie wiem czemu nie załadowało zdjęć - czekałem na zamieszczenie posta przed admina, i coś sie wykrzaczyło, na problem przepraszam.Uplowdowąłem jedno zdjęcie, ale tu pod linkiem zamieszczam albom z wszystkimi zdjęciami:http://imageshack.us/g/1/9952223/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
polsmol Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Przydałoby się zdjęcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Shadowman47
Bardzo proszę o pomoc.
4 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.