Skocz do zawartości
  • 0

zapalnik ?

damianq123

Pytanie

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
mam jeszcze jedno pytanie do czego służył ten drut na górze zapalnika i czy posiadał on materiał wybuchowy ponieważ niewszystkie dopy bdajże go posiadały , didi tytuł książki możesz podać jakbyś mógł , będę bardzo wdzięczny
Napisano
Didi
Polecam książkę ogólną ze względu na pytanie, które wg mnie jest podstawowe i należy zacząć od początku, a dotyczyło ono istoty działania zapalników, czyli tego, o czym jest artykuł. Na zaawansowaną lekturę przyjdzie czas po opanowaniu podstaw.
Napisano
Praca od podstaw" w stu procentach się zgadzam. Tak więc kolego damianq jak już będziesz w stanie odróżnić co jest zapalnikiem a co nie to przeczytaj Германские взрыватели. Устройство и применение" http://mirknig.com/knigi/military_history/1181353613-germanskie-vzryvateli-ustroystvo-i-primenenie.html strony 122-134
Napisano
1. Osoba dodająca do serwisu materiały foto, video lub inne musi zadbać aby nie łamały one prawa autorskiego i nie były sprzeczne z prawem.

2. Wszelkie materiały łamiące obowiązujące prawo jak i naruszające prawa autorskie i majatkowe mogą zostać usunięte natychmiast po zgłoszeniu bez podania przyczyny.

3.Zanim zamieścisz prośbę o podesłanie instrukcji pamiętaj że ktoś może mieć do niej prawa do tłumaczenia. Uszanuj czyjąś pracę, zanim skopiujesz zapytaj autora.

Informacja dla ryzykantów.

Każde złamanie tej zasady równa się banem bez ostrzeżenia.

dodam do tego: książek i innych wydawnictw, co do których ktoś może mieć prawa autorskie.

A na marginesie: czy funkcja wyślij wiadomość" poprzez serwis Odkrywcy nie działa ?

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 09:28 25-07-2013
Napisano
dziękuje za odpowiedź wolałem go wyrzucić ponieważ nie wiedziałem wtedy kiedy go znalazłem czy jest on bezpieczny czy nie a nie chciałem żeby komuś zrobił krzywdę

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie