abcd Napisano 23 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2012 http://www.forum-brukarskie.pl/topics105/761.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 24 Grudzień 2012 Share Napisano 24 Grudzień 2012 kto by pomyślał że to tak ciekawa profesja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 24 Grudzień 2012 Share Napisano 24 Grudzień 2012 boski tekst : ''Za bardzo nikt nie chciał zagęszczać w tym miejscu, usłyszawszy od saperów o skutkach wybuchu , nagle każdy sobie przypomniał, że ma dzieci i to nawet ile.'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 24 Grudzień 2012 Share Napisano 24 Grudzień 2012 A na nasze forum jak normalni ludzie patrzą?Ale nie spodziewałem się, że układanie kostek może być tak fascynujące :)Pozdrawiam kolegów z tamtego forum i życzę wielu ciekawych znalezisk :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 24 Grudzień 2012 Share Napisano 24 Grudzień 2012 A na nasze forum jak normalni ludzie patrzą?"Taa, zwyczajny śmiertelnik nie zrozumie frazy Przeczesałem poletko piszczałką i kopnąłem hareła" :) Ale o tym był inny wątek. A bardziej do tematu - to gdy zrywają chodnik/ulicę lubię się porozglądać - miałem kilka kawałków porcelanki z sygnaturami producentów właśnie z takich miejsc, niestety od pół roku zastanawiam się gdzie one są...Pozdrowienia dla brukarzy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 24 Grudzień 2012 Share Napisano 24 Grudzień 2012 Przeczesałem poletko piszczałką i kopnąłem hareła" :) Hałera może by zrozumieli :dWesołych świąt wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.