Skocz do zawartości
  • 0

Pasy oficerskie II RP ?

P.D81

Pytanie

Napisano

Witam...prosze o pomoc w identyfikacji pasów. Wiem, ze wątek już kiedyś był z załączoną dużą ilością zdjęć ale niestety w niczym mi to nie pomogło. Pasy zostały znalezione ok tygodnia temu, nie są jeszcze oczyszczone. Jeden pas posiada sygnature Zakłady Garbarskie Kraków. I jaka jest ich ewentualna wartość...z góry dziękuje

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ups...przepraszam...ok 3 lat nie korzystałem z forum i umkneły mi pewne zasady.....nadal prosze o pomoc w identyfikacji powyższych pasów....pozdrawiam:)
Napisano
Drogi Kolego P.D81 - proszę dokładnie przeczytać regulamin działu Identyfikacja", a zwłaszcza punkt 6.
Prosząc o identyfikację tych przedmiotów i wystawiając je jednocześnie na bardzo znanym portalu aukcyjnym (bez poinformowania o tym w poście na forum Odkrywcy"), dajesz nam do zrozumienia, że albo nie czytałeś zbioru zasad, albo je lekceważysz.
Pozdrawiam.
Polecam również lekturę wątku:
http://odkrywca.pl/handlujacy-a-pogarda,711482.html#711482
w razie niezrozumienia przesłania.
Napisano
No fakt nie czytałem regulaminu i jak wspomniałem wcześniej dawno nie korzystałem z forum stąd pewnie niedociągnięcia z mojej strony...a przedmioty wystawiłem dopiero dzisiaj bo i tak nie uzyskałem informacji na ich temat w dziale identyfikacja. Jeśli to niezgodne z zasadami regulaminu prosze o usunięcie wątku i przepraszam. Następnym razem przed umieszczeniem postu wczytam się w regulamin...pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie