april_86 Napisano 17 Październik 2012 Autor Napisano 17 Październik 2012 wita, czy ktoś kiedykolwiek kopał we włoszech? carabinieri nie gonią?
przemope Napisano 18 Październik 2012 Napisano 18 Październik 2012 Warto się wybrać w Dolomity: http://www.youtube.com/watch?v=qDrX1nV-VGM
ktos451 Napisano 18 Październik 2012 Napisano 18 Październik 2012 Już chyba wiem gdzie spędzę kolejne wakacje :)
sahara47 Napisano 6 Listopad 2012 Napisano 6 Listopad 2012 Było kedyś w Odkrywcy (kilka lat temu 5-6 lat) o znaleziskach w okolicach Monte Cassino.
samgnus Napisano 1 Styczeń 2013 Napisano 1 Styczeń 2013 Witam!Ostatni raz kopałem we Włoszech w ub.roku (północne Włochy- pomiędzy Triestem,a Wenecją ,dalej na północ w kierunku Udine i Austrii).Kopałem zawsze nocami,bo w ciągu dnia latem jest zbyt upalnie ...:)) i nie było problemów.Raz byłem kontrolowany nocą przez Policję(nie mylić z Carabinieri) ponieważ zaparkowałem samochód w dość odludnym miejscu na nocleg.Skończyło się na legitymowaniu i krótkiej rozmowie typu...dokąd jadę,po co ,itp.Osobiście bardzo polecam Włochy...można przyjemnie spędzić czas latem,a przy okazji troszeczkę pogrzebać w glebie i wykopać przedmioty jakże inne od tych spotykanych u Nas.Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.