Skocz do zawartości
  • 0

Osłona metalowa koła zapasowego starego auta, motocykla ?

Autsajderr68

Pytanie

Napisano

Witam kolegów. Tak jak w tytule to właśnie rozwiązanie nasuwa mi się najbardziej, ale czy na pewno ? Co to może być ? Przypomina kształtem błotnik ( szer. 11cm. ). Paski są nieoryginalne chyba, dorobione. Przy jakiejś zwykłej maszynie ( przemysłowej ) to to nie było raczej, bo posiada chromowaną listwę ozdobną. Listwa jest zamontowana profesjonalnie, nasunieta na kilka małych prowadnic rozmieszczonych co kilkanaście centymetrów. Kolor czarny ( lakier ). Zestaw składa się z dwóch części, a przynajmniej tak go znalazłem. Wydaje się, że blaszany pierścień jest do kompletu ( średnica 66cm. ). Kojarzy coś ktoś ?
Pzdr.

21 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam kolegów. Tak jak w tytule to właśnie rozwiązanie nasuwa mi się najbardziej, ale czy na pewno ? Co to może być ? Przypomina kształtem błotnik ( szer. 11cm. ). Paski są nieoryginalne chyba, dorobione. Przy jakiejś zwykłej maszynie ( przemysłowej ) to to nie było raczej, bo posiada chromowaną listwę ozdobną. Listwa jest zamontowana profesjonalnie, nasunieta na kilka małych prowadnic rozmieszczonych co kilkanaście centymetrów. Kolor czarny ( lakier ). Zestaw składa się z dwóch części, a przynajmniej tak go znalazłem. Wydaje się, że blaszany pierścień jest do kompletu ( średnica 66cm. ). Kojarzy coś ktoś ?
Pzdr.

Napisano
Poczytaj sam siebie, coś nie pasuje do twojej teorii więc drwisz zamiast pomyśleć i poszukać. Kolega oczekuje identyfikacji a nie domysłów, narazie wiemy że to osłona na koło i nic więcej.
Napisano
Steel-bzdura. Osłona na koło zapasowe z tyłu (na bagażniku) w wykonaniu jak na zdjęciach jest całkowicie pozbawiona sensu. Chyba, że konstruktorom chodzi o możliwość gromadzenia brudu.

C.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie