zyziu Napisano 30 Wrzesień 2012 Autor Napisano 30 Wrzesień 2012 Dziś po spacerze. Jeszcze nie czyszczone :)
Szwecja Napisano 2 Październik 2012 Napisano 2 Październik 2012 moje jak dotąd niespełnione marzenie :) gratulacje
emes Napisano 2 Październik 2012 Napisano 2 Październik 2012 Uuu...grubo,niech kolega pozdrowi Napoleona ode mnie :),a jaki to z grubsza rejon naszego pięknego kraju?
sza.man Napisano 3 Październik 2012 Napisano 3 Październik 2012 Panowie podpowiem Wam miejscówkę.Jako że jestem z drugiego końca Polski i nieprędko tam powrócę, a miejscówkę namierzyłem ostatniego dnia poszukiwań i nie zdążyłem przeszukać.Będzie to jednak prawdziwy kalambur, bo pozapominałem nazwy miejc...Gdzieś na Warmii jest miejscowość nad rzeką, której nazwy nie pamiętam.Albo miejscowość nazywa się dwuczłonowo, albo są to dwie miejscowości rozdzielone tylko rzeką- nie pamiętam.Z tego miesjca ruszała któraś z francuskich ofensyw.Jak się wyjedzie z tej/tych miejscowości pod górę, po prawej stronie są jakieś chyba opuszczone zabudowania przemysłowe.Vis a vis tych zabudowań, po drugiej stronie drogi jest wąska,długa łąka- tam warto szukać.Pzdr
zyziu Napisano 3 Październik 2012 Autor Napisano 3 Październik 2012 Sza man mówisz o Sportynach - Limitach nad Pasłęką. Bilsko a jednak daleko.
zyziu Napisano 3 Październik 2012 Autor Napisano 3 Październik 2012 Szwecja inne podobne to może z dziś ? Ale bez rewelki to samo tylko mniej.
zyziu Napisano 3 Październik 2012 Autor Napisano 3 Październik 2012 Ciekawy guziczek srebrzony z kamykiem. Pierwszy raz widzę.
bounty1 Napisano 3 Październik 2012 Napisano 3 Październik 2012 zyziu - strzelałem, ale różnica niewielka ;-)
zyziu Napisano 9 Wrzesień 2013 Autor Napisano 9 Wrzesień 2013 pytanie czy to napewno francja czy może księstwo?
zyziu Napisano 9 Wrzesień 2013 Autor Napisano 9 Wrzesień 2013 stwierdziłem że będę już kopał tylko ładne stany ;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.