mauritius Napisano 24 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2012 Mam takie pytanie czym mogę wyczyścić żeby nie zniszczyć.Chodzi mi odczytanie kodu RZM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragon125 Napisano 1 Październik 2012 Share Napisano 1 Październik 2012 Spróbuj fosolem. Nakładaj patyczkiem do uszu. Po 5ciu minutach czyść szczoteczką do zębów. I tak powtarzaj aż do skutku. Ja bym zrobił to w ten sposób :) Pamiętaj,aby kontrolować proces. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 1 Październik 2012 Share Napisano 1 Październik 2012 Z czego toto jest wykonane? cynk? Swoją drogą zastanawiające jest pewne zjawisko wśród niektórych - wystarczy,że jakiś środek zrobi się popularny,a zaczyna się go stosować/polecać do wszystkiego jak leci bez pomyślunku czy się nadaje.Tylko patrzeć jak zaczną fosol itp polecać do demakijażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 2 Październik 2012 Share Napisano 2 Październik 2012 Tak te odznaki były zwykle cynkowe - ta chba też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragon125 Napisano 2 Październik 2012 Share Napisano 2 Październik 2012 Visku,więc powiedz teraz czemu się nie nadaje, następnie zaproponuj coś sam. Ja zatem zauważyłem,że co więksi fachowcy jadą na takie metody,jak kwas szczawiowy itp. A prawda jest taka,że kwas to świetny środek jeśli nalot rdzy nie jest jakiś wielki. Oczywiście moja wypowiedź nie zawiera żadnej złośliwości, chcę tylko wiedzieć czemu fosol zły :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 2 Październik 2012 Share Napisano 2 Październik 2012 http://odkrywca.pl/search/index.php?sq=cynk&ws=txt&id_forum=4&forum=on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 2 Październik 2012 Share Napisano 2 Październik 2012 Owszem kolego fosol dobry na rdzę, ale nie na każdą, to raz. Dwa, że kolega chyba przysypiał na lekcji chemii i nie wie jak ma się kwas do cynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragon125 Napisano 3 Październik 2012 Share Napisano 3 Październik 2012 Zwracam honor,ale też nie wiedziałem ,że to cynk. Przepraszam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.