mauritius Napisano 24 Wrzesień 2012 Autor Napisano 24 Wrzesień 2012 Mam takie pytanie czym mogę wyczyścić żeby nie zniszczyć.Chodzi mi odczytanie kodu RZM.
Dragon125 Napisano 1 Październik 2012 Napisano 1 Październik 2012 Spróbuj fosolem. Nakładaj patyczkiem do uszu. Po 5ciu minutach czyść szczoteczką do zębów. I tak powtarzaj aż do skutku. Ja bym zrobił to w ten sposób :) Pamiętaj,aby kontrolować proces.
vis1939 Napisano 1 Październik 2012 Napisano 1 Październik 2012 Z czego toto jest wykonane? cynk? Swoją drogą zastanawiające jest pewne zjawisko wśród niektórych - wystarczy,że jakiś środek zrobi się popularny,a zaczyna się go stosować/polecać do wszystkiego jak leci bez pomyślunku czy się nadaje.Tylko patrzeć jak zaczną fosol itp polecać do demakijażu.
ktos451 Napisano 2 Październik 2012 Napisano 2 Październik 2012 Tak te odznaki były zwykle cynkowe - ta chba też.
Dragon125 Napisano 2 Październik 2012 Napisano 2 Październik 2012 Visku,więc powiedz teraz czemu się nie nadaje, następnie zaproponuj coś sam. Ja zatem zauważyłem,że co więksi fachowcy jadą na takie metody,jak kwas szczawiowy itp. A prawda jest taka,że kwas to świetny środek jeśli nalot rdzy nie jest jakiś wielki. Oczywiście moja wypowiedź nie zawiera żadnej złośliwości, chcę tylko wiedzieć czemu fosol zły :)
vis1939 Napisano 2 Październik 2012 Napisano 2 Październik 2012 http://odkrywca.pl/search/index.php?sq=cynk&ws=txt&id_forum=4&forum=on
GeneralRemek Napisano 2 Październik 2012 Napisano 2 Październik 2012 Owszem kolego fosol dobry na rdzę, ale nie na każdą, to raz. Dwa, że kolega chyba przysypiał na lekcji chemii i nie wie jak ma się kwas do cynku.
Dragon125 Napisano 3 Październik 2012 Napisano 3 Październik 2012 Zwracam honor,ale też nie wiedziałem ,że to cynk. Przepraszam ;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.