april_86 Napisano 18 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2012 Witam, jade na giełde do Ciney 28 października 2012. Poszukuję dwóch osób do rozłożenia kosztów. Cena przejazdu w obie strony to 500 zł (jeśli zgłosi się jedna osoba) lub 350 zł (jeśli zgłoszą się dwie). Samochód - Skoda Fabia. Nie zarabiam na przejeździe, cenę znam bo jeździłem do Belgii już wcześniej. Wyjazd z Krakowa w sobote 27. o świcie, powrót wieczorem 29 w poniedziałek. Fajnie by było jakby zgłosił się ktoś z prawem jazdy jako zmiennik. Na miejscu nocleg w Namurze (ok. 30 km od Ciney) w jakimś hostelu, nocka ok. 20e.Więcej informacji o giełdziehttp://cineyexpo.be/agenda/evenement.php?id=219pisać na maila - april86@op.plMichał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Wrzesień 2012 Share Napisano 18 Wrzesień 2012 Może najpierw zapoznać się z regulamin forum a potem pisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
april_86 Napisano 19 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2012 a co w tym ogłoszeniu jest nietaktownego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 19 Wrzesień 2012 Share Napisano 19 Wrzesień 2012 to : Nadużywania wielkich liter, które według netykiety oznaczają krzyk."http://www.odkrywca.pl/uwaga-zanim-dodasz-post-na-forum-przeczytaj-to-,227091.html#227091 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 19 Wrzesień 2012 Share Napisano 19 Wrzesień 2012 I może jeszcze to http://odkrywca.pl/gielda-militariow-ciney,709021.html#709021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 19 Wrzesień 2012 Share Napisano 19 Wrzesień 2012 czyli : albo rybki, albo akwarium ...pilnujemy swoich wątków i ich nie dublujemy/zaśmiecamy Forum.tamten idzie do kasacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
april_86 Napisano 19 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2012 1) pisałem duzymi literami bo jest to ogłoszenie i chciałem aby było widoczne... Gdybym użył duzych liter w odpowiedziach, mogłoby to być uznane jako krzyk"2) na forum nie ma kategorii giełdy, targi itp" (może by ją założyc?) więc wrzuciłem ogłoszenie do aktualności", miejsca warte odwiedzenia" i owarzyskie" czyli najbardziej pasujące. Mysle, że gdybym ogłosił się w kategorii identyfikacja" Twoje pretensje byłyby uzasadnione...Rozumiem, że praca moderatora jest bardzo odpowiedzialna ale mysle, że w tym miejscu trochę ponosi Cię nadgorliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 19 Wrzesień 2012 Share Napisano 19 Wrzesień 2012 1. Netykieta, to zbiór zasad panujących w sieci, zresztą definicji sam poszukajNetykieta (kontaminacja net (ang.) – "sieć i etiquette (fr.) – "formy zachowania się) – zbiór zasad przyzwoitego zachowania w Internecie, swoista etykieta obowiązująca w sieci (ang. net)."2. pisałem duzymi literami bo jest to ogłoszenie i chciałem aby było widoczne... " - nie ma to żadnego znaczenia, zasady obowiązują zarówno w tytułach, jak i w treści postów z niewielkimi wyjątkami - nie tylko na naszym Forum, ale w sieci globalnie.3. Rozumiem, że tobie przyswojenie tych zasad nie leży, dyskutować nie mam zamiaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Wrzesień 2012 Share Napisano 19 Wrzesień 2012 Zasadą większości wpisów jest, żeby i chciałem aby było widoczne".Inaczej nikt (?) nic by na Forum ( pomijam trolle i osoby o wykrzywionej psychice ) nie umieszczał.Hoghw i koniec bicia piany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.