xen Napisano 4 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2012 Witajcie.Trochę się tego nazbierało, więc postanowiłem zaprezentować trochę moich znajdków.Bedę tu wrzucał zarówno fanty znalezione przeze mnie, jak i te, które otrzymałem od życzliwych ludzi :)Pierwszy fant, to resztki mojego pierwszego znalezionego hełmu (wiem wiem, dla wiekszości to już złom) ale dla mnie wartość sentymentalna :)Znaleziony w miejscu bitwy z 45, wyczyszczony i pozujący do zdjęcia :)Zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xen Napisano 4 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2012 Zjedzony przez czas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xen Napisano 4 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2012 Pierwszy poważny sygnał w lesie, i oto efekt.Resztki magazynka do dt :)Szkoda nie zabrać, więc został zabrany i wyleczony. Efekty niebawem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xen Napisano 4 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2012 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xen Napisano 4 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2012 Po kilku godzinkach trafiła się pierwsza wydmuszka :)Bezpieczna i gotowa do czyszczenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xen Napisano 4 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2012 A te piękne wydmuszki, trafiły mi się około 500 metrów od miejsca pierwszego znaleziska (skraj lasu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xen Napisano 4 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2012 bezpieczne i gotowe do czyszczenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xen Napisano 4 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2012 Przezent od miejscowego gospodarza - pięknie prezentują się moje 3 sztuki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xen Napisano 4 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2012 A to koło pozyskane z miejscowego złomowiska, za ognistą wodę i parę złotych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xen Napisano 4 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2012 Ten owocny dzień musiałem zakończyć góralskim akcentem :)Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 4 Wrzesień 2012 Share Napisano 4 Wrzesień 2012 Z tym dt nie bardzo wyobrażam sobie leczenie, przynajmniej ja mam kiepskie doświadczenia. No ale może ...pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xen Napisano 4 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2012 Wrzucę Ci foty na pw, albo tutaj jak to wyszło...Fakt, stan miazga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 5 Wrzesień 2012 Share Napisano 5 Wrzesień 2012 fiu fiu Xen :) ja parę latek łażę, na początku z salamandrą właśnie a teraz z proximą i nie było mi dane hałerka znaleźć :( ale nie poddajemy się :) pozdrawiam i powodzenia życzęszczurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xen Napisano 5 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2012 Dziś przyszło mi uszować" w takim terenie :)Efekty jak na 15/20 minut?Łuseczki od ppsh (tych nie zamieszczam bo każdy wie jak to wygląda :) + małe niespodzianki dla moich oczu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xen Napisano 5 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2012 Drugi sygnał, i od razu wpineczka :)Poszła już na ID :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xen Napisano 5 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2012 Jeden z najpiękniejszych fantów tego sezonu (Sezon nadal trwa! :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xen Napisano 5 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2012 Kilkanaście metrów dalej taka nakładka gumowa do sdkf 250 :)Radosć po sprawdzeniu - mega :) Mam już koło i nakładkę, pora złozyć całość :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xen Napisano 5 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2012 http://wehrmachtskrzynki.hostzi.com/Aukcje/Nakladki%20sdkfz%20250%20gumowe.htm:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xen Napisano 5 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2012 Po chwili odpoczynku, z radością na twarzy wróciłem do domu :)Darz dół! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pni Napisano 5 Wrzesień 2012 Share Napisano 5 Wrzesień 2012 Jeżeli tym kołem jest to powyżej to nie jest to koło od 250. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xen Napisano 5 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2012 W odniesieniu do całości napisałem :)Koło bylo już na ID :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xen Napisano 5 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2012 sdkf.7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.