Skocz do zawartości

Kto kupił Karasia ?

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś z użytkowników już wie kto kupił ster kierunku z naszego Karasia? Aukcja miała się zakończyć we czwartek (6-09), ale właściciel (na terenie Niemiec) juz po kilku godzinach zdjął Karasia z licytacji i tyle. Pozostały tylko zdjęcia. Ster w farbie z literami, szachownicą, dwa postrzały (zapewne) po prostu nie mogłem się oderwać. Jeśli kupił ktoś z Polski, to OK gratulacje, i szacun, mam nadzieję, że pokaże, jeśli zakupiono za granice to szkoda, ale może wróci, jak wiele innych zabytków. Ciekawe, co jeszcze kryją niemieckie strychy i garaże. Po prostu znowu ktoś wszedł nam na ogon i nie udało się go zestrzelić.

Już mi trochę lepiej, rozumiem, że ster już jest w Polsce. Gratuluję, i oczywiste pytania, np: czy sprzedający ujawnił cokolwiek na temat okolicznośći zdobycia steru, czy wiadomo gdzie go zdemontowano? Czy jest jakieś oznaczenie produkcyjne, numer, tabliczka? i co z postrzałem - jest dziura, czy to było tylko złudzenie. Tak czy inaczej, dobrze, że kupiłeś. Pozdrowienia i prośba o wiecej zdjęć.

A pomyślałem, że to Twoja podłoga. No to żle, wracamy do pierwszego wpisu. Kto to ma? Miałem zamiar próbowac zakupu, ale jak już pisałem - własciciel szybko przerwał. Dla mnie Karaś" jest szczególnie ważny. Czyli - czekamy na dalsze informacje.

Nie wiem kto to ma, ale piękny fant!!!!! Ewidentnie widac ze zabrany jako pamiatka/trofeum przez jakiegos niemieckiego zolnierza.

Sądząc po zdjeciach naszych samolotow zbobytych przez niemcow w 1939 - kazdy ma wyciete szachownice, napisy, godla.... mysle ze sporo teraz takich fantow bedzie wychodzić.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 9 months later...
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie