Skorodowany Napisano 3 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2012 Czy ktoś z użytkowników już wie kto kupił ster kierunku z naszego Karasia? Aukcja miała się zakończyć we czwartek (6-09), ale właściciel (na terenie Niemiec) juz po kilku godzinach zdjął Karasia z licytacji i tyle. Pozostały tylko zdjęcia. Ster w farbie z literami, szachownicą, dwa postrzały (zapewne) po prostu nie mogłem się oderwać. Jeśli kupił ktoś z Polski, to OK gratulacje, i szacun, mam nadzieję, że pokaże, jeśli zakupiono za granice to szkoda, ale może wróci, jak wiele innych zabytków. Ciekawe, co jeszcze kryją niemieckie strychy i garaże. Po prostu znowu ktoś wszedł nam na ogon i nie udało się go zestrzelić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 3 Wrzesień 2012 Share Napisano 3 Wrzesień 2012 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Wrzesień 2012 Share Napisano 3 Wrzesień 2012 Ładna blaszka - mam nadzieję, że wraca do Polski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skorodowany Napisano 3 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2012 Już mi trochę lepiej, rozumiem, że ster już jest w Polsce. Gratuluję, i oczywiste pytania, np: czy sprzedający ujawnił cokolwiek na temat okolicznośći zdobycia steru, czy wiadomo gdzie go zdemontowano? Czy jest jakieś oznaczenie produkcyjne, numer, tabliczka? i co z postrzałem - jest dziura, czy to było tylko złudzenie. Tak czy inaczej, dobrze, że kupiłeś. Pozdrowienia i prośba o wiecej zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 3 Wrzesień 2012 Share Napisano 3 Wrzesień 2012 Nie to nie ja jestem tym szczęśliwcem. :)Zdjęcie z netu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skorodowany Napisano 3 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2012 A pomyślałem, że to Twoja podłoga. No to żle, wracamy do pierwszego wpisu. Kto to ma? Miałem zamiar próbowac zakupu, ale jak już pisałem - własciciel szybko przerwał. Dla mnie Karaś" jest szczególnie ważny. Czyli - czekamy na dalsze informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
por.pil.020 Napisano 3 Wrzesień 2012 Share Napisano 3 Wrzesień 2012 Nie wiem kto to ma, ale piękny fant!!!!! Ewidentnie widac ze zabrany jako pamiatka/trofeum przez jakiegos niemieckiego zolnierza. Sądząc po zdjeciach naszych samolotow zbobytych przez niemcow w 1939 - kazdy ma wyciete szachownice, napisy, godla.... mysle ze sporo teraz takich fantow bedzie wychodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Wrzesień 2012 Share Napisano 3 Wrzesień 2012 Piękna pamiątka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian. Napisano 10 Wrzesień 2012 Share Napisano 10 Wrzesień 2012 Skorodowany kontaktowałeś się ze sprzedającym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skorodowany Napisano 11 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2012 Sprzedający nie odpowiedział.Zastanawia ogólne milczenie w tej sprawie.Przecież zakup jest legalny, szkoda, że nikt nie pokazuje co kupił,dobre zdjęcia z bliska- bezcenne. Mam nadzieję, że jednak jest już w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Trochę przypomina mi to, moją akcję zakupu radiostacji N1.Dokładnie to samo.gmv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzakcijja Napisano 16 Październik 2012 Share Napisano 16 Październik 2012 Do SkorodowanegoWidziałeś to co odnaleźliśmy z Karasia" pod Sieradzem? http://www.facebook.com/media/set/?set=a.410048662361993.100966.196195507080644&type=3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
por.pil.020 Napisano 10 Sierpień 2013 Share Napisano 10 Sierpień 2013 Odgrzewam kotleta, czy coś w tej sprawie się wyjaśniło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor999 Napisano 19 Sierpień 2013 Share Napisano 19 Sierpień 2013 Witam .Panowie wielkie dzieki ze jestescie.Poprzedni post ze zdjeciami Karasia pomogl mi zidentyfikowac jeden element od Losia ktory posiadam-fajki katowe swiecy,mam kilka innych elementow do identyfikacji moze pomozecie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 20 Sierpień 2013 Share Napisano 20 Sierpień 2013 Zdjęcia możesz podesłać na priva, wstawię je na stronę Lotniczej Warszawy. Może z tego albumu uda Ci się cos dopasować. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.290666554300205.78447.196195507080644&type=3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.