Skocz do zawartości

kącik dekoratora

velmont66

Rekomendowane odpowiedzi

A więc remoncik końca dobiegł, czas na zniesienie fantów z powrotem na swoje miejsce...tak nawiasem pod podłogą całe g*wno było...
Przejdźmy do rzeczy jako stara ekspozycja znudziła mi się ale i nie wyglądała teraz szukam pomysłu na nową.Konkretnie 3 bagnety jak je wyeksponować chodzi mi tu o powieszenie na ścianie,raczej się kolekcja nie zwiększy w najbliższym czasie więc z 3 trzeba sobie radzić :> Wdzięczny byłbym panowie odkrywcy za jakiś pomysł na wyexponowanie ich jakiś wieszaczek" czy coś w te smaczki, nie zwykły gwoździal co by mi tyn wyrywał.

na twoim miejscu zastanowilbym sie jeszcze nad tapeta i kolorem podłogi. przeciez te 3 bagnety" musza się uzupełniac z resztą wystroju.
rzucilbym jeszcze halogeny jak w muzeum, takie punktowe. musisz jeszcze brac pod uwage ze tych bagnetow moze byc wiecej.

jarzabek ja nie wiem może i twoja kolekcja" jest pier***nieta nie wiem jak bez ładu i składu w piwnicy ale miejsce gdzie przebywam i przebywają inni ludzi musi chyba jakoś wyglądać a palnąc bagneciki byle gdzie jak i reszte fantów to potrafie tylko jakoś estetyki w tym ani słychu ani widu

Nie spinaj się Panie bo baton wpadnie i będziesz miał tak jak ja ;) Z jednym przyjemnie ale z dwoma....to już trzeba się pilnować ;) Szukałeś może w sklepach typu Ikea ,obi ? I pytanko ; wolisz bardziej nowoczesny wystrój czy coś klasycznego.Drewno -metal? Pomocne było by zdjęcie pomieszczenia wtedy łatwiej było by coś dobrać jeżeli mówimy już tutaj o wieszaczku.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie