velmont66 Napisano 1 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2012 A więc remoncik końca dobiegł, czas na zniesienie fantów z powrotem na swoje miejsce...tak nawiasem pod podłogą całe g*wno było...Przejdźmy do rzeczy jako stara ekspozycja znudziła mi się ale i nie wyglądała teraz szukam pomysłu na nową.Konkretnie 3 bagnety jak je wyeksponować chodzi mi tu o powieszenie na ścianie,raczej się kolekcja nie zwiększy w najbliższym czasie więc z 3 trzeba sobie radzić :> Wdzięczny byłbym panowie odkrywcy za jakiś pomysł na wyexponowanie ich jakiś wieszaczek" czy coś w te smaczki, nie zwykły gwoździal co by mi tyn wyrywał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarzabek Napisano 1 Wrzesień 2012 Share Napisano 1 Wrzesień 2012 na twoim miejscu zastanowilbym sie jeszcze nad tapeta i kolorem podłogi. przeciez te 3 bagnety" musza się uzupełniac z resztą wystroju.rzucilbym jeszcze halogeny jak w muzeum, takie punktowe. musisz jeszcze brac pod uwage ze tych bagnetow moze byc wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velmont66 Napisano 1 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2012 he he he herbata ci stygnie...a do tych co mają coś do powiedzenia chodzi mi tu o sposób zamontowania ich na ścianie nie chce walić gwoździ tylko jakiś wieszaczek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velmont66 Napisano 1 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2012 jarzabek ja nie wiem może i twoja kolekcja" jest pier***nieta nie wiem jak bez ładu i składu w piwnicy ale miejsce gdzie przebywam i przebywają inni ludzi musi chyba jakoś wyglądać a palnąc bagneciki byle gdzie jak i reszte fantów to potrafie tylko jakoś estetyki w tym ani słychu ani widu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 1 Wrzesień 2012 Share Napisano 1 Wrzesień 2012 velmont66 - czy ty potrafisz napisać COŚ bez przecinków zwanych wulgaryzmami ? nawet tymi wykropkowanymi ? w ten sposób zadajesz sobie sznytu czy coś wtym stylu ?niestety, tak nie da rady ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 1 Wrzesień 2012 Share Napisano 1 Wrzesień 2012 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=699773#1386668 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velmont66 Napisano 1 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2012 wiesz jakoś ciężko, piszesz z prośbą delikatnie a przyjdzie koleś i z ironią nieskrywaną pisze swe wypociny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 1 Wrzesień 2012 Share Napisano 1 Wrzesień 2012 Nie spinaj się Panie bo baton wpadnie i będziesz miał tak jak ja ;) Z jednym przyjemnie ale z dwoma....to już trzeba się pilnować ;) Szukałeś może w sklepach typu Ikea ,obi ? I pytanko ; wolisz bardziej nowoczesny wystrój czy coś klasycznego.Drewno -metal? Pomocne było by zdjęcie pomieszczenia wtedy łatwiej było by coś dobrać jeżeli mówimy już tutaj o wieszaczku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.