ducato1 Napisano 20 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2012 Czy ktoś mógłby mi opowiedzieć coś więcej na temat grupy warownej Lietzman.Wiadomo mi tylko tyle że obsadzali fortyfikacje w okolicy wioski MOSTKI woj Lubuskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapuchy Napisano 20 Sierpień 2012 Share Napisano 20 Sierpień 2012 echhh.. dosłownie chwilka i....:http://www.fortyfikacje.net/forum/viewtopic.php?t=95 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 20 Sierpień 2012 Share Napisano 20 Sierpień 2012 :)Lenistwooooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam1204 Napisano 21 Sierpień 2012 Share Napisano 21 Sierpień 2012 bodajże w kwietniowym albo majowym nr Odkrywcy z tego roku jest szeroko opisana ta GW przez Pana Sadowskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 24 Sierpień 2012 Share Napisano 24 Sierpień 2012 Kwiecień jak chcesz skany pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Penetrator Napisano 25 Październik 2012 Share Napisano 25 Październik 2012 O tym, jak powstała najlepsza dotychczas mapa podziemi MRUhttp://www.bunkrowiec.com.pl/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=312:plan-mru&catid=30:na-bunkrowym-szlaku&Itemid=200031 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 25 Październik 2012 Share Napisano 25 Październik 2012 Mam i potwierdzam.Niestety na bunkrowca trzeba się logować :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Penetrator Napisano 25 Październik 2012 Share Napisano 25 Październik 2012 Na stronie głównej nie trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.