sebi_ns Napisano 27 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2012 no własnie to zdięcie ze środka to przed renowacją zrobione. Tak jak piszecie usunołem rdzę i poszpachlowałem nie postawił bym takiego hełmu z takim środkiem na pułkę a odręcz odrdzewiłem , razem z nitami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 27 Sierpień 2012 Share Napisano 27 Sierpień 2012 Sebi_ns proszę, zajrzyj może do słownika ortograficznego i poprawnej polszczyzny. Kiedy to zrobisz to wrzuć fotki hełmu po oczyszczeniu i później efekt końcowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebi_ns Napisano 28 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2012 ok ok ale ja dopiero mam 14 lat a z polaka mam 3 + ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Sierpień 2012 Share Napisano 28 Sierpień 2012 Niestety jak chcesz się z nami bawić musisz mieć przynajmniej 4+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 28 Sierpień 2012 Share Napisano 28 Sierpień 2012 Ale powiedz, że historii co najmniej 6 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Sierpień 2012 Share Napisano 28 Sierpień 2012 Bo wystraszymy młodzież :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebi_ns Napisano 28 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2012 z histori to ja najlepszy z klasy jestem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebi_ns Napisano 28 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2012 chociaż tutaj moge pogadać z ludzmi którzy interesują siętym samym co ja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebi_ns Napisano 31 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2012 dzisiaj właśnie nałorzylem szczote na wiertarke i hełm bez szpachlu ;) potem dam zdięcia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 31 Sierpień 2012 Share Napisano 31 Sierpień 2012 Najpierw naucz się ortografii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuszek Napisano 1 Wrzesień 2012 Share Napisano 1 Wrzesień 2012 Co Ty masz z tym szpachlu". Z ukrainy jesteś? ;) W paszczu piat, w dupu dychu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 1 Wrzesień 2012 Share Napisano 1 Wrzesień 2012 PANOWIE! Właśnie powróciłem z urlopu i bardzo proszę mnie nie drażnić.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.