michal1514 Napisano 2 Sierpień 2012 Share Napisano 2 Sierpień 2012 Kajakarze górscy w finale :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 2 Sierpień 2012 Share Napisano 2 Sierpień 2012 i Pacierpnik! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 2 Sierpień 2012 Share Napisano 2 Sierpień 2012 Forma polskich sportowców jest bardziej niż żenująca. Tego się nie da oglądać. 40 milionowy kraj i jeden srebrny medal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 2 Sierpień 2012 Share Napisano 2 Sierpień 2012 Nie oglądaj. Pracuj nad własną formą. Ciekawe, czy w swojej koronnej dziedzinie jesteś w światowej czołówce i byłbyś wysłany jako reprezentacja kraju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 2 Sierpień 2012 Share Napisano 2 Sierpień 2012 Pacierpnik spierniczyła po całości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 2 Sierpień 2012 Share Napisano 2 Sierpień 2012 Kawęcki blisko ale niestety :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 2 Sierpień 2012 Share Napisano 2 Sierpień 2012 hehe nie IO ale też fajne ;)http://jaramsie.pl/2ngia9p_92pb7m?utm_source=gg&utm_medium=hover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 3 Sierpień 2012 Share Napisano 3 Sierpień 2012 s_boj, jesteś doprawdy żałosny ze swoimi tekstami. Nie mam prawa komentować dokonań" naszych sportowców, bo sam nie pojechałem na olimpiadę? Chyba naprawdę masz coś z głową, może bezrobocie ci szkodzi? :DPrzypominam tylko, że ci sportowcy trenują i pojechali na olimpiadę również za pieniądze z moich podatków, więc mam prawo domagać się od nich walki i wyników. Jak każdy inny Polak płacący podatkiNa olimpiadę jedzie się zdobywać medale, a nie abywać doświadczenia" i poczuć atmosferę", jak robią to nasi sportowcy. Zapaść polskiego sportu (poza drobnymi wyjątkami jak siatkówka, piłka ręczna etc.) jest widoczna gołym okiem. Światowa czołówka już dawno nam umknęła; stoimy w miejscu. Dlaczego Polacy potrafią zdobywać medale i trofea dla innych krajów? To nie jest kwestia braku talentu u nas, ale całego systemu, podejścia do sportu, szkoleń. Dopóki to się nie zmieni, nadal będziemy się podniecać ochłapami i ekscytować się, że kolejny raz yło blisko". Mistrzowie 4 miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 3 Sierpień 2012 Share Napisano 3 Sierpień 2012 s_boj, jesteś doprawdy żałosny ze swoimi tekstami."dopóki ty tak piszesz, wiem że wszystko ze mną ok :)Chyba naprawdę masz coś z głową, może bezrobocie ci szkodzi? :D"Widzisz, ja mam mocną głowę, dlatego nie będę się podniecać ochłapami i ekscytować się" jakąkolwiek pracą, aby była :). Na szczęście wkrótce na mojej ulicy ma zaświecić Słońce, także nie narzekam :).Wracając do tematu. Olimpiada, to nie wojna. Tu nie ma nic do udowadniania. Ja się cieszę każdą dyscypliną i każdym medalem, czy to naszych, czy zagranicznych zawodników. Świetnie się bawię oglądając, nie spinam się i podchodzę do tego na pełnym luzie. A jak coś przy okazji uda się naszym, to super. Ja w nich wierzę do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin1 Napisano 3 Sierpień 2012 Share Napisano 3 Sierpień 2012 Normalnie s_boj wyrosłeś nam tu na tym forum na kolejnego Jacka1962 :))!! A podobno Ty nigdy nikogo nie obrażasz panie z wyższym wykształceniem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin1 Napisano 3 Sierpień 2012 Share Napisano 3 Sierpień 2012 Zanim mi odpowiesz to ja ci napiszę o co mi chodzi z tym obrażaniem bo może masz amnezję: ludzie bez wykształcenia wyższego to według Ciebie cyt.gnoje" a ci którzy ciężko pracują , za takie a nie inne wynagrodzenie przeważnie nie ze swojej winy , to podniecający się i ekscytujący ochłapami" ???? Zaiste przemyślenia godne wykształciucha".... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 3 Sierpień 2012 Share Napisano 3 Sierpień 2012 Proponuje wrócić do tematu wątku.To pierwsze i ostatnie ostrzeżenie.Nieporozumienia załatwiajcie sobie poza Forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 3 Sierpień 2012 Share Napisano 3 Sierpień 2012 Nadwojciech, przepraszam, ale zostałem publicznie pomówiony, więc chciałbym również publicznie odpowiedzieć.zarzut 1:ludzie bez wykształcenia wyższego to według Ciebie cyt."gnoje\"moja faktyczna wypowiedź: w dzisiejszych czasach nieukończenie studiów wyższych jest zwykłym gnojostwem"zarzut 2: a ci którzy ciężko pracują , za takie a nie inne wynagrodzenie przeważnie nie ze swojej winy , to "podniecający się i ekscytujący ochłapami ????"tu chyba nie muszę tłumaczyć, jak to sobie erwin przeinaczył, wystarczy wrócić 5 postów wstecz.Jeżeli dałem się sprowokować i zarobiłem na ostrzeżenie, to przepraszam. Nie lubię po prostu być bezpodstawnie oskarżany.Wracając do olimpiady: Kurde, czy ktoś tu zauważył, że zdobyliśmy brązowy medal?! Panowie, piękna sprawa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 3 Sierpień 2012 Share Napisano 3 Sierpień 2012 No to rzeczywiście sukces, piękna sprawa :/Ogólnie słabiutko, trochę wstyd jak na 40-milionowy kraj, ponoć nasi sportowcy to zawodowcy - świat nam ucieka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 3 Sierpień 2012 Share Napisano 3 Sierpień 2012 margor na podsumowania przyjdzie czas...zobaczymy co na końcu będzie i wtedy jakby co ponarzekamy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 3 Sierpień 2012 Share Napisano 3 Sierpień 2012 Adrian Zieliński daje czadu! Będzie medal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 3 Sierpień 2012 Share Napisano 3 Sierpień 2012 nom pytanie czy złoty :) wierzymy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 3 Sierpień 2012 Share Napisano 3 Sierpień 2012 Zieliński !! Ciekawe jaki kolor krążka wywalczy :D na razie mamy złotko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 3 Sierpień 2012 Share Napisano 3 Sierpień 2012 Conajmniej srebro!!!!!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 3 Sierpień 2012 Share Napisano 3 Sierpień 2012 srebro mamy na 100% !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 3 Sierpień 2012 Share Napisano 3 Sierpień 2012 ZŁOTOOOOOOOOO !! :Dsorry za duble.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 3 Sierpień 2012 Share Napisano 3 Sierpień 2012 jeszcze jedna próba Irańczyka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 3 Sierpień 2012 Share Napisano 3 Sierpień 2012 Teraz można śmiało ZŁOTO!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 3 Sierpień 2012 Share Napisano 3 Sierpień 2012 jest!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 3 Sierpień 2012 Share Napisano 3 Sierpień 2012 mamy Mazurka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.