Skocz do zawartości

Olimpiada Londyn 2012.

dzieci3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
wszyscy liczą na siatkarzy, ja jednak półfinał będę uważał za sukces, może nasz kulomiot albo dyskobol coś" pokażą chociaż cudów się nie spodziwam , siostry Radwańskie w singlu - można myśleć o sukcesie w deblu mają takie szanse na medal jak facet z ace 150 na wykopanie depzytu z 2 metrów , może jeszcze skok wzwyż i o tyczce (kobiety)...pływanie - melodia przeszłości...jeżeli wogóle wywalczymy jakieś złto będzie wspaniale ale mierząc siły na zamiary stawiam na 5 medali - niestety 0 złotych - obym się mylił...

Dobry wątek, żeby prześledzić kto czuje się patriotą i wierzy w rodzimych sportowców ;)

Ja myślę,że stąpanie po ziemi i ostrożne szacunki nie wyrządzą tyle krzywdy sportowcom.
Wybitnym tego przykładem jak zwykle byli pismaki na Euro-Spoko.

A czym by się wtedy ta cała niebezpieczna szara masa zajmowała? A tak jest spoko :)

Chleba i igrzysk !
Celem rozdawnictw były nie tyle pobudki humanitarne czy łagodzenie napięć społecznych, a zdobycie popularności potrzebnej w działalności politycznej. Kontakty z ludem były dla cesarzy okazją do poznania panujących wśród niego nastrojów i możliwością wpływania na jego opinię."
http://pl.wikipedia.org/wiki/Chleba_i_igrzysk

Tak, pewnie, powinniśmy się wszyscy martyrologicznie i historycznie umartwiać. Przecież życie to nie radość, a pasmo udręk :).
Chwała Bogu, że żyli i działali tacy ludzie jak Pierre de Coubertin. Każde działanie w kierunku jednania ludzi i poszukiwania tego co łączy prowadzi ku dobru i powinno być doceniane.
Odnoszę wrażenie, że w Polsce ciesząc się życiem i obnosząc ze swym optymizmem, można naprawdę się narazić :).

Koledzy optymiści i pesymisci... cieszmy się z tego, co nasi tam zdobęda. Bez róznicy na na kolor medalu, bez róznicy, czy to będzie 4 czy 44 miejsce. Pomyślcie ile wysiłku i wyrzeczeń musieli w to włożyć.A nie raz za swoje pieniądze kupuja sprzęt, opłacają treningi itp..itd... Bez polityki! Żeby chociaz częśc z diet p{osłów} i z dotacji na ICH partie, poszło na sport?! Euro-spoko-sukces! Czyj? Nasz? Ja się cieszyłem, ze cała Europa {prawie} zadowolona z naszej goscinności, No i fajnie! A Orły"? X-kosztuje tyle, Y-droższy,a za Z ile zapłacą? Dobra! Gdzies widziałem wynik ostatnigo sparingu naszych kopaczy! Polska-Wyspy Bezludne 0:2 Kto bramki strzelił już nie doczytałem. Do rzeczy. Dajmy Olimpijczykom, niech zrobią to, na co ich stać i cieszmy się z tego! Pozdro!

Sport i Igrzyska Olimpijskie to piękna sprawa. Piękna, pokojowa rywalizacja. Poza tym to jedna z niewielu rzeczy dostępnych w tv, która ma nieprzewidywalne zakończenie. W pełni zgadzam się z wpisem Poprzednika. Oglądam, cieszę się bez względu na to kto wygrywa, a jak nasi, to tym bardziej się cieszę :).

Przepraszam, ze znowu się odzywam. W tej chwili gra w pingla" P. Natalia Partyka. Wielki szacunek dla Niej, za jej umiejetnosci, za to co robi dla naszego kraju i dla nas! Moze beszczelny będę, ale myślę, że może 1-2% z nas, mając taka sytuację, poszłoby z wykrywką pochodzić! A Ona?! Trzymam za Ciebie kciuki Natali!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie