dzieci3 Napisano 27 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2012 Mędrcy od chlapania jęzorem" zakładają 15 medali w zasięgu naszych gwiazdorów.W/g naszych ocen?1.Skromne 6 ode mnie.Obym się mylił.Jeśli już taki ranking pojawił się proszę o usunięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 27 Lipiec 2012 Share Napisano 27 Lipiec 2012 wszyscy liczą na siatkarzy, ja jednak półfinał będę uważał za sukces, może nasz kulomiot albo dyskobol coś" pokażą chociaż cudów się nie spodziwam , siostry Radwańskie w singlu - można myśleć o sukcesie w deblu mają takie szanse na medal jak facet z ace 150 na wykopanie depzytu z 2 metrów , może jeszcze skok wzwyż i o tyczce (kobiety)...pływanie - melodia przeszłości...jeżeli wogóle wywalczymy jakieś złto będzie wspaniale ale mierząc siły na zamiary stawiam na 5 medali - niestety 0 złotych - obym się mylił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 27 Lipiec 2012 Share Napisano 27 Lipiec 2012 Dobrze że tu w nogę nie grają - będzie łącznie około 8 medali, ale oby więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 27 Lipiec 2012 Share Napisano 27 Lipiec 2012 grają w nogę ...tylko nie nasi... po 1992 lipa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin1 Napisano 27 Lipiec 2012 Share Napisano 27 Lipiec 2012 To ile zdobędziemy tych medal;i kto ile obstawia ?? Ja myślę że będzie 7 w tym 2 srebrne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkduch Napisano 27 Lipiec 2012 Share Napisano 27 Lipiec 2012 To mam propozycje pokopcie sobie a nie cały czas marudzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 27 Lipiec 2012 Share Napisano 27 Lipiec 2012 Dobry wątek, żeby prześledzić kto czuje się patriotą i wierzy w rodzimych sportowców ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 27 Lipiec 2012 Share Napisano 27 Lipiec 2012 Znowu jakieś badania prowadzisz? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 27 Lipiec 2012 Share Napisano 27 Lipiec 2012 No ja zawsze z tymi, którzy dają naszym największe szanse :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 27 Lipiec 2012 Share Napisano 27 Lipiec 2012 s_boj ja sie czuje, ale moja wiara........, a juz realia to III swiatowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 27 Lipiec 2012 Share Napisano 27 Lipiec 2012 no, no, to tak jak u mnie - pierwsza trójka światowa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 28 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2012 Dobry wątek, żeby prześledzić kto czuje się patriotą i wierzy w rodzimych sportowców ;)Ja myślę,że stąpanie po ziemi i ostrożne szacunki nie wyrządzą tyle krzywdy sportowcom.Wybitnym tego przykładem jak zwykle byli pismaki na Euro-Spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 28 Lipiec 2012 Share Napisano 28 Lipiec 2012 Sylwia Bogacka (ta co wiatry puszcza) wywalczyła pierwszy dla nas medal. Srebro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 28 Lipiec 2012 Share Napisano 28 Lipiec 2012 Jak dla mnie to olimpiadę i wszystkie inne badziewia mogli by zlikwidować:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 28 Lipiec 2012 Share Napisano 28 Lipiec 2012 A czym by się wtedy ta cała niebezpieczna szara masa zajmowała? A tak jest spoko :)Chleba i igrzysk !Celem rozdawnictw były nie tyle pobudki humanitarne czy łagodzenie napięć społecznych, a zdobycie popularności potrzebnej w działalności politycznej. Kontakty z ludem były dla cesarzy okazją do poznania panujących wśród niego nastrojów i możliwością wpływania na jego opinię."http://pl.wikipedia.org/wiki/Chleba_i_igrzysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 28 Lipiec 2012 Share Napisano 28 Lipiec 2012 Tak, pewnie, powinniśmy się wszyscy martyrologicznie i historycznie umartwiać. Przecież życie to nie radość, a pasmo udręk :). Chwała Bogu, że żyli i działali tacy ludzie jak Pierre de Coubertin. Każde działanie w kierunku jednania ludzi i poszukiwania tego co łączy prowadzi ku dobru i powinno być doceniane.Odnoszę wrażenie, że w Polsce ciesząc się życiem i obnosząc ze swym optymizmem, można naprawdę się narazić :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 28 Lipiec 2012 Share Napisano 28 Lipiec 2012 Koledzy optymiści i pesymisci... cieszmy się z tego, co nasi tam zdobęda. Bez róznicy na na kolor medalu, bez róznicy, czy to będzie 4 czy 44 miejsce. Pomyślcie ile wysiłku i wyrzeczeń musieli w to włożyć.A nie raz za swoje pieniądze kupuja sprzęt, opłacają treningi itp..itd... Bez polityki! Żeby chociaz częśc z diet p{osłów} i z dotacji na ICH partie, poszło na sport?! Euro-spoko-sukces! Czyj? Nasz? Ja się cieszyłem, ze cała Europa {prawie} zadowolona z naszej goscinności, No i fajnie! A Orły"? X-kosztuje tyle, Y-droższy,a za Z ile zapłacą? Dobra! Gdzies widziałem wynik ostatnigo sparingu naszych kopaczy! Polska-Wyspy Bezludne 0:2 Kto bramki strzelił już nie doczytałem. Do rzeczy. Dajmy Olimpijczykom, niech zrobią to, na co ich stać i cieszmy się z tego! Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 28 Lipiec 2012 Share Napisano 28 Lipiec 2012 Sport i Igrzyska Olimpijskie to piękna sprawa. Piękna, pokojowa rywalizacja. Poza tym to jedna z niewielu rzeczy dostępnych w tv, która ma nieprzewidywalne zakończenie. W pełni zgadzam się z wpisem Poprzednika. Oglądam, cieszę się bez względu na to kto wygrywa, a jak nasi, to tym bardziej się cieszę :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 28 Lipiec 2012 Share Napisano 28 Lipiec 2012 Przepraszam, ze znowu się odzywam. W tej chwili gra w pingla" P. Natalia Partyka. Wielki szacunek dla Niej, za jej umiejetnosci, za to co robi dla naszego kraju i dla nas! Moze beszczelny będę, ale myślę, że może 1-2% z nas, mając taka sytuację, poszłoby z wykrywką pochodzić! A Ona?! Trzymam za Ciebie kciuki Natali!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 28 Lipiec 2012 Share Napisano 28 Lipiec 2012 kocham Cię Natali"!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 28 Lipiec 2012 Share Napisano 28 Lipiec 2012 Dobra ta Dunka była, ale zwycięstwo dla nas :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 28 Lipiec 2012 Share Napisano 28 Lipiec 2012 Epizod?! Moze i tak, chociaz watpię! I własnie cieszmy się z sukcesu! Miło było posłuchac tego aplauzu publiki! Dunka dobra była, ale za słaba dla naszej Natli!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 29 Lipiec 2012 Share Napisano 29 Lipiec 2012 jup. I Radwańska odpadła. nie będzie medalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talgo Napisano 29 Lipiec 2012 Share Napisano 29 Lipiec 2012 A propo olimpiady nie zapominajmy o przyzwyczajeniach http://www.youtube.com/watch?v=8CMKaqH7MH8&feature=player_embedded Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 29 Lipiec 2012 Share Napisano 29 Lipiec 2012 szkoda Zagrodnika należało mu się to trzecie miejsce...:( oprócz Radwańskiej, nasza czwórka kajakarzy też się nie popisała...ale chociaż Partyka prowadzi no i siatkarze dzisiaj muszą wygrać z makaroniarzami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.