Skocz do zawartości
  • 0

ss na mapie

buli1011

Pytanie

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
@ traper6 buuuuachcha
dziwny jesteś co takiego śmiesznego napisałem w tytule lub opisie że tak cie rozbawiło.
nie wystarczyło napisać własne zdanie??
pozdraweiam
Napisano
No wiesz.....
Tutaj masz oznaczenia w postaci amek", ale na innych mapach to są nie amki" tylko całe czarne pola.
Tam to się już musiały szkolić elytarne jednostki, albo nawet kadra dowódcza SS.

A śmieszy mnie to że nie raczyłeś spojrzeć w prawo na legendę mapy, gdzie to oznaczenie jest opisane jak byk.

Pozdrowienia dla Beaviso.
Napisano
@traper6
korzystałem z Google Earth i nakładki http://odkrywca.pl/mapy-google-stare-mapy-nakladanie,706657.html#706657 nie ma tam opisu akurat tego. ty legendy map wyssałeś z mlekiem prawda???
Napisano
Sam widzisz do jak banalnych sytuacji doprowadza droga na skróty", brak dedukcji i iście na łatwiznę.
A jak Ci prąd odetną, albo w laptopku bateryjka padnie to co ? Z poszukiwań ici". Nie ?
Posługiwałem się tymi mapami jak w Polsce jeszcze nie było internetu, tak że mogę powiedzieć że wiedzę wyssałem z mlekiem matki"

Pozdrawiam.
Napisano
tak dla przypomnienia :

- Każdy ma prawo zadać pytanie lub udzielić odpowiedzi zgodnie z zasadami Regulaminu niezależnie od stopnia zaawansowania.

- Na Forum obowiązują zasady wzajemnego szacunku i dobrego wychowania."

więc reasumując : nie każdy musi wiedzieć wszystko i wiedzieć jak i gdzie szukać.

za podobne wpisy, następnym razem posypią się nagrody.

wyjaśnione, zamykam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie