traper6 Napisano 17 Lipiec 2012 Napisano 17 Lipiec 2012 SS... buuuuachcha. Dobre :))))Tak oznaczone są eksploatowane torfowiska. Pozdro.
beaviso Napisano 17 Lipiec 2012 Napisano 17 Lipiec 2012 Poligon ćwiczebny SS.http://amzpbig.com/maps/4666_Stroppen_1943.jpgPrzewiń tą swoją mapę w prawo, do legendy... TorfowiskoM.
buli1011 Napisano 17 Lipiec 2012 Autor Napisano 17 Lipiec 2012 @ traper6 buuuuachcha dziwny jesteś co takiego śmiesznego napisałem w tytule lub opisie że tak cie rozbawiło. nie wystarczyło napisać własne zdanie?? pozdraweiam
traper6 Napisano 17 Lipiec 2012 Napisano 17 Lipiec 2012 No wiesz.....Tutaj masz oznaczenia w postaci amek", ale na innych mapach to są nie amki" tylko całe czarne pola.Tam to się już musiały szkolić elytarne jednostki, albo nawet kadra dowódcza SS.A śmieszy mnie to że nie raczyłeś spojrzeć w prawo na legendę mapy, gdzie to oznaczenie jest opisane jak byk.Pozdrowienia dla Beaviso.
buli1011 Napisano 17 Lipiec 2012 Autor Napisano 17 Lipiec 2012 @traper6korzystałem z Google Earth i nakładki http://odkrywca.pl/mapy-google-stare-mapy-nakladanie,706657.html#706657 nie ma tam opisu akurat tego. ty legendy map wyssałeś z mlekiem prawda???
traper6 Napisano 17 Lipiec 2012 Napisano 17 Lipiec 2012 Sam widzisz do jak banalnych sytuacji doprowadza droga na skróty", brak dedukcji i iście na łatwiznę.A jak Ci prąd odetną, albo w laptopku bateryjka padnie to co ? Z poszukiwań ici". Nie ?Posługiwałem się tymi mapami jak w Polsce jeszcze nie było internetu, tak że mogę powiedzieć że wiedzę wyssałem z mlekiem matki"Pozdrawiam.
tyfus Napisano 17 Lipiec 2012 Napisano 17 Lipiec 2012 tak dla przypomnienia :- Każdy ma prawo zadać pytanie lub udzielić odpowiedzi zgodnie z zasadami Regulaminu niezależnie od stopnia zaawansowania.- Na Forum obowiązują zasady wzajemnego szacunku i dobrego wychowania."więc reasumując : nie każdy musi wiedzieć wszystko i wiedzieć jak i gdzie szukać.za podobne wpisy, następnym razem posypią się nagrody.wyjaśnione, zamykam
Pytanie
buli1011
co oznaczają zaznaczone symbole
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.