kloki Napisano 13 Lipiec 2012 Autor Napisano 13 Lipiec 2012 Witam.Proszę o ID tego znaczka. Materiał: srebro - z tyłu bita próba. Nie wiem czy w dobrą stronę ustawiłem
kloki Napisano 19 Lipiec 2012 Autor Napisano 19 Lipiec 2012 Znaczek wystawiam na prośbę kolegi, także nie mam go przy sobie. Na moje ok mial 1 max 1,5 cm. Teraz mi tak przyszlo na mysl, moze emblemat z portfela?
Catadero Napisano 17 Lipiec 2012 Napisano 17 Lipiec 2012 To jest ozdoba-kotwica i litera O" jako inicjał wzorowany na gotyku.Jaka wielkość ? Pokaż drugą stronę. Ma zapięcie lub ślad ?C.
kazioW24 Napisano 17 Lipiec 2012 Napisano 17 Lipiec 2012 a dla mnie to wygląda na nabijke z albumu na zdjęcia,inicjały TO, przełom wieku XIX/XX
pikami Napisano 14 Lipiec 2012 Napisano 14 Lipiec 2012 Temat raczej religijny, oko opatrzności (wszechwidzące oko) i kotwica symbol nadziei.Takie moje skojarzenie. Pzdr.
Pytanie
kloki
Witam.
Proszę o ID tego znaczka. Materiał: srebro - z tyłu bita próba. Nie wiem czy w dobrą stronę ustawiłem
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.