HałaBała Napisano 9 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2012 Tak jak w temacie poszukuje osoby z wykrywaczem metali ze Świnoujścia bądź okolic to przeczesania 20m2 terenu gdzie leży duuuuużo fantów z wojny. Obecnie kopie a ślepo" i przekopałem może 0,05% terenu i wykopałem kilka reklamówek fantów :) ładownice, wyciory, buty, guziki, łuski, amunicja FLAK, taśmy od maxima, elementy skrzyń, butelki, porcelanę paski, maski przeciwgazowe, zawleczki granatów jajek" itp. z wykrywaczem byłoby łatwiej :) łup podzielimy między sobą.Odkopałem też coś dość sporego, ale nie do końca bo nie miałem już siły na dawnym stanowisku FLAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 9 Lipiec 2012 Share Napisano 9 Lipiec 2012 HałaBała taki piękny letni dzień,a ty znowu upalony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HałaBała Napisano 9 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2012 czemu upalony? mówię w 100% poważnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bellial Napisano 9 Lipiec 2012 Share Napisano 9 Lipiec 2012 pomysl co chcesz osiagnac swoim postem - jesli wizyte milicjantow , to jak najbardziej jestes na najlepszej drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HałaBała Napisano 9 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2012 czemu niby wizytę policjantów? bo nie łapie o co ci z tym chodzi zupełnieoświeć mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 9 Lipiec 2012 Share Napisano 9 Lipiec 2012 Toż pewnie prawdziwy filantrop,choć wnioskując z opisu miejscówki" kopie rekreacyjnie w massengrabie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HałaBała Napisano 9 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2012 kopie tam gdzie inni nie mogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuszek Napisano 9 Lipiec 2012 Share Napisano 9 Lipiec 2012 Więc pokaż te reklamówki z fantami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLAS370 Napisano 9 Lipiec 2012 Share Napisano 9 Lipiec 2012 pokaż co znalazłeś, a może nie masz też aparatu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HałaBała Napisano 9 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2012 będę miał chwilę to wrzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezar81 Napisano 10 Lipiec 2012 Share Napisano 10 Lipiec 2012 Ani odzewu ani fotek ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyspiarz44 Napisano 10 Lipiec 2012 Share Napisano 10 Lipiec 2012 oj ,daj mu szanse ;-) jeszcze kopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 11 Lipiec 2012 Share Napisano 11 Lipiec 2012 Bez komentarza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pro-Digger Napisano 1 Wrzesień 2014 Share Napisano 1 Wrzesień 2014 jest wykrywka ze mną ,daj znać webmind.solution@hotmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 1 Wrzesień 2014 Share Napisano 1 Wrzesień 2014 Po 2 latach to i bez wykrywki przekopal.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.