HałaBała Napisano 9 Lipiec 2012 Autor Napisano 9 Lipiec 2012 Tak jak w temacie poszukuje osoby z wykrywaczem metali ze Świnoujścia bądź okolic to przeczesania 20m2 terenu gdzie leży duuuuużo fantów z wojny. Obecnie kopie a ślepo" i przekopałem może 0,05% terenu i wykopałem kilka reklamówek fantów :) ładownice, wyciory, buty, guziki, łuski, amunicja FLAK, taśmy od maxima, elementy skrzyń, butelki, porcelanę paski, maski przeciwgazowe, zawleczki granatów jajek" itp. z wykrywaczem byłoby łatwiej :) łup podzielimy między sobą.Odkopałem też coś dość sporego, ale nie do końca bo nie miałem już siły na dawnym stanowisku FLAK.
vis1939 Napisano 9 Lipiec 2012 Napisano 9 Lipiec 2012 HałaBała taki piękny letni dzień,a ty znowu upalony...
bellial Napisano 9 Lipiec 2012 Napisano 9 Lipiec 2012 pomysl co chcesz osiagnac swoim postem - jesli wizyte milicjantow , to jak najbardziej jestes na najlepszej drodze
HałaBała Napisano 9 Lipiec 2012 Autor Napisano 9 Lipiec 2012 czemu niby wizytę policjantów? bo nie łapie o co ci z tym chodzi zupełnieoświeć mnie
vis1939 Napisano 9 Lipiec 2012 Napisano 9 Lipiec 2012 Toż pewnie prawdziwy filantrop,choć wnioskując z opisu miejscówki" kopie rekreacyjnie w massengrabie:)
OLAS370 Napisano 9 Lipiec 2012 Napisano 9 Lipiec 2012 pokaż co znalazłeś, a może nie masz też aparatu?
Pro-Digger Napisano 1 Wrzesień 2014 Napisano 1 Wrzesień 2014 jest wykrywka ze mną ,daj znać webmind.solution@hotmail.com
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.