DOMILUD PL Napisano 8 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2012 Nową odsłonę czas zacząćhttp://odkrywca.pl/wojna-w-dolinie-kwisy-ocalone-od-zapomnienia,698767.html#698767Na początek krótki powrót do poprzedniego wątku i zidentyfikowanego moździerza sowieckiego 120mm wz.43 - rozerwana lufa. Kawał złomu - niestety do huty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 8 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2012 średnia z dwóch śmietniczków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 8 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2012 najbardziej cieszy kolejny kałamarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 8 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2012 porcelanki:Schreiber & Ratze Brauerei Lobau - LubijHerman Just Lauban - LubańC.Winkler Hennersdorf - HenrykówBrauerei Hennersdorf - Henryków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 8 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2012 i taki orzeł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 8 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2012 a właściwie popielniczka w kształcie orła. Chuchałem, dmuchałem coby podczas czyszczenia nie uszkodzić i udało się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sordyl10 Napisano 10 Lipiec 2012 Share Napisano 10 Lipiec 2012 A co to jest to co zaznaczyłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 11 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2012 Mocno wypukła soczewka. Od czego - nie wiem. Bynajmniej nie od okularów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 11 Lipiec 2012 Share Napisano 11 Lipiec 2012 Przycisk do papieru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 11 Lipiec 2012 Share Napisano 11 Lipiec 2012 a nie od rzutnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 11 Lipiec 2012 Share Napisano 11 Lipiec 2012 Albo soczewka od lampki/latarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 11 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2012 O jak koledzy modowie i inni zainteresowali się tematem to muszę podać dodatkowe informacje:średnica soczewki to jakieś 6cm, a grubość ok. 2cm !Czy od rzutnika? - w poniemieckim śmietniku?Od latarki też raczej nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 22 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2012 Trafił się depozycik, chociaż już przetrzepany przez kolegę po fachu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 22 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2012 W środku resztki szkła użytkowego, maszynka do mielenia mięsa i ... medykamenty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 22 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2012 Kolega zostawił, ja zebrałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 22 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2012 Popłukałem i sfotografowałem. Te szkiełka apteczne i nie tylko apteczne mimo wszystko mają swoją wartość niezaprzeczalną, a mianowicie na części z nich zachowały się czytelne etykiety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 22 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2012 Schuhweiss - pasta do butów? biała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 22 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2012 RENIGERGESITStuttgartWien 79Też biała zawartość, też pasta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 22 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2012 Lackpflege - preparat do czyszczenia motocykli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 22 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2012 CECORYL ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 22 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2012 Reich ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 22 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2012 Das medizinische MundpulverIngelheim am Rhen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 22 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2012 Crami Antiox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 22 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2012 Brom NervisalP.Lappe Bensberg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 22 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2012 VASOGEN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.