Boer Napisano 9 Wrzesień 2012 Napisano 9 Wrzesień 2012 http://www.samolotypolskie.pl/samoloty/2324/116/PZL-102-Kos
husky1 Napisano 9 Wrzesień 2012 Napisano 9 Wrzesień 2012 Nie to nie jest Kos-maszyna powstala wczesniej-moze byla inspiracja dla konstruktorow Kosa?Samolot nie jest polski.
husky1 Napisano 9 Wrzesień 2012 Napisano 9 Wrzesień 2012 Bingo-zadajesz-trik z odwracaniem zdjecia zostal rozpoznany:)
Boer Napisano 19 Wrzesień 2012 Napisano 19 Wrzesień 2012 Nom, juz raz pisalem, wstawcie czarne prostokaty z zapytaniem co to jest, mila byc zabawa a nie proby oszukiwania wzroku.
Landszaft Napisano 19 Wrzesień 2012 Napisano 19 Wrzesień 2012 MAC dawaj normalne zdjęcia . to nie sztuka ściągnąć zdjęcie z netu i niech inni zgadują a aby wyszukiwarka jego nie znalazła zrobić graficzną pstrokaciznę. Nie lepiej poszukać ciekawej pozycji w swoich książkach, fotografiach , zasobach i zadać zagadkę normalnie ??
gumbi Napisano 19 Wrzesień 2012 Autor Napisano 19 Wrzesień 2012 Witam. Wracam, a tu zagadka bez rozwiązania tyle czasu. Strzelę Slingsby T67 Firefly? A jak nie to proszę jakąś wskazówkę.
husky1 Napisano 21 Wrzesień 2012 Napisano 21 Wrzesień 2012 Mac przyznaj sie zrobiles fotomontaz. -ogon Orlika ze Zlinem:)
mac Napisano 22 Wrzesień 2012 Napisano 22 Wrzesień 2012 Już pisałem że prostokąty, kółka nie działają.Najlepiej działają żaluzje i to niektóre, to też sztuka taką dobrać aby była czytelna, czasem to zajmuje ponad pół godziny :(Nie zauważyliście że niektórzy już zniknęli, nie podając nicka ??-----------------Gdzieś poniżej równika.
husky1 Napisano 22 Wrzesień 2012 Napisano 22 Wrzesień 2012 Pacific Aerospace Corporation CT/4 Airtrainer :)
mac Napisano 22 Wrzesień 2012 Napisano 22 Wrzesień 2012 Mógłbym odgadnąć w ciągu minuty, chcę tylko podkreślić że te metody nie działają. I nie chodzi tu o mnie, a o całą zabawę.-------------Zadaj proszę jeszcze raz
mac Napisano 22 Wrzesień 2012 Napisano 22 Wrzesień 2012 I jeszcze raz podkreślam że najbardziej skuteczne wg mnie są żaluzje i wszelkiego rodzaju cieniowanie, odrwracanie i wszelkiego rodzaju kreski nie działają, niestety mam świadomość że google psuje tu zabawę, bo skąd wiem że ktoś udaje że zgadł ??
Nadwojciech Napisano 22 Wrzesień 2012 Napisano 22 Wrzesień 2012 To ja pozwolę sobie na wypowiedź w temacie.Nigdy nie szukałem Zagadek w Google.Jeśli ktoś tak robi to jest świnią.Z moich analiz wynika że to 2 osoby.Ale nie udowodnię.Po prostu zagadki ostatnio Zagadki chyba trudniejsze.Dla mnie przykładowo to co wzniosło się w powietrze po 1945 roku i o zgrozo jest cywilne sprawia problem.Nie znam się na małych samolotach które są do siebie podobne jak 2 krople wody.Tym bardziej szanuje osoby które są w stanie rozpoznać te maszyny.Nieważne czy wynika to posiadanej wiedzy czy czasu jaki poświęciły na szukanie w necie.Więc bawmy się bo to tylko zabawa.
gumbi Napisano 22 Wrzesień 2012 Autor Napisano 22 Wrzesień 2012 Qrcze Mac ty to potrafisz poprawić humor. Szukam, znajduję, mam wpisać odpowiedź, a twoja już jest. Wydaje mi się że przy takim podejściu to można zabawę zamknąć. To problem tych co oszukują, ja nie wiem jaką mają w tym zabawę, że automtu użyją? (używając Opery jestem tej pokusy pozbawiony aczkolwiek wreszcie znajdę kogoś z inną przeglądarką w której to działa i sprawdzę jak to działa - czy to taki cymes to wyszukiwanie) Niestety twoje żaluzje i moja wada wzroku niezbyt grają i w większości jestem zmuszony odpuszczać Twoje zagadki.Podsumowując albo bawmy się dalej mimo googla, albo odpuśćmy sobie.
mac Napisano 22 Wrzesień 2012 Napisano 22 Wrzesień 2012 Sprawę ujawniłem już dawno, teraz to powtórzyłem więc nie insynuuj że sam korzystam. Swoje sprawdzałem. Ponadto używam innych narzędzi w postaci zapisanych pewnych stron i google do pomocy. Więc bawmy się dalej. Nie będę więc już kombinował z utrudnianiem jeśli tego nie chcecie. Zobaczymy jak to wyjdzie.
husky1 Napisano 22 Wrzesień 2012 Napisano 22 Wrzesień 2012 Mac twoja kolej -jesli ktos uzywa wyszukiwarki zdjec to jego problem -bawmy sie dalej ,Twoja zagadka byla bardzo trudna-wyslalem maila do znajomego z Nowej Zelandii ze zdjeciem( bez zaluzji ) -ten mnie wysmial ,ze kazde dziecko tam i w Australii zna ten samolot a ja nie :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.