michal1514 Napisano 2 Lipiec 2012 Share Napisano 2 Lipiec 2012 Weles - jeszcze na żaden ;)Tak wogóle - pracujesz w kopalniach węglowych ? Ja z dolnego śląska - kopalnie miedzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stiven Napisano 2 Lipiec 2012 Share Napisano 2 Lipiec 2012 Magister historii. Zawody wykonywane: nauczyciel, saper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lechos Napisano 2 Lipiec 2012 Share Napisano 2 Lipiec 2012 Wyuczony: Ogrodnik Wykonywany: Projektowanie ogrodów. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 2 Lipiec 2012 Share Napisano 2 Lipiec 2012 A ja jestem z wykształcenia księgarzem, a pracuję na cały etat w bibliotece i 1/2 w księgarni, co niestety zabiera mi trochę czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackdog68 Napisano 2 Lipiec 2012 Share Napisano 2 Lipiec 2012 Ślusarz - spawacz , muzyk - akordeonista po AM we Wrocławiu niestety zawód wykonywany ślusarz - spawacz konstrukcji wielkogabarytowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 2 Lipiec 2012 Share Napisano 2 Lipiec 2012 Cukiernik dyplomowany - pracuję jako logistyk :) W wolnych chwilach DJ - wesela, imprezy takie tam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian84 Napisano 2 Lipiec 2012 Share Napisano 2 Lipiec 2012 Technik elektronik obecnie ogrodnik:-),był jeszcze po drodze kasjer, tapicer to na razie tyle;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GORYL Napisano 2 Lipiec 2012 Share Napisano 2 Lipiec 2012 Wszystkie zawody świata,,, ;) krawaty wiąże usuwam ciąże ... ;)Serio pisząc,to potrzeba matką wynalazków,a jeśli chodzi o zawód to nie ważny jest wyuczony...Ważne jest to ,żeby robić za godziwą płacę" to mnie interesuje,a nie to co mam zrobić....Klient nasz pan..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szarykot Napisano 2 Lipiec 2012 Share Napisano 2 Lipiec 2012 No to sonicsquad mamy coś ze sobą wspólnego - kierowca na piekarni-cukierni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 2 Lipiec 2012 Share Napisano 2 Lipiec 2012 a ja właśnie po 36 latach pracy w jednym zakładzie stałem się bezrobotnym.{transport,stolarz meblowy,lakiernik,mistrz lakierni-było trochę} Zmarnowali fabrykę mebli! Nic to! Teraz lasy i pola w okolicy i nie tylko będą moje! Pozdrawiam wszystkich, a szczególnie bezrobotnych ODKRYWCÓW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 2 Lipiec 2012 Share Napisano 2 Lipiec 2012 ..michal1514 pracuję na SW-1 w Sier-Polu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinP Napisano 2 Lipiec 2012 Share Napisano 2 Lipiec 2012 Przyznać się, nie przyznać...? A przyznam, co mi tam! Dyrehtor, panie, dyrehtor jestem zawodowo. A w lato kierowca lokomotywki wąskotorowej na Helu, też zawodowo. Z uprawnieniami na lokomotywy dołowe elektryczne, jakby trzeba było zejść pod ziemię ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 2 Lipiec 2012 Share Napisano 2 Lipiec 2012 Czytam, czytam i zastanawiam się ile tych przyznań" da sie wykorzystać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 2 Lipiec 2012 Share Napisano 2 Lipiec 2012 tu klepanko, tu stoliczek tam wesele... nic tylko korzystać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GORYL Napisano 2 Lipiec 2012 Share Napisano 2 Lipiec 2012 Proponuje dodawać komóreczki" szybciej się działa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVICIA Napisano 2 Lipiec 2012 Share Napisano 2 Lipiec 2012 troche elektryk, troche automatyk w zależności od potrzeb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 2 Lipiec 2012 Share Napisano 2 Lipiec 2012 Weles ot niespodzianka :)Na SW-1 miałem niegdyś szkolenia przed praktyką :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rottontoy Napisano 2 Lipiec 2012 Share Napisano 2 Lipiec 2012 żeby nie było - Technik Ochrony Środowiska - obecnie: Student/KinooperatorPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 11:53 03-07-2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyspiarz44 Napisano 3 Lipiec 2012 Share Napisano 3 Lipiec 2012 mechanik okrętowy , wykonywany od ponad 20 lat dyspozytor w wodociągach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 3 Lipiec 2012 Share Napisano 3 Lipiec 2012 cuma :) gdzie pracowałeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyspiarz44 Napisano 3 Lipiec 2012 Share Napisano 3 Lipiec 2012 PPDiUR <ODRA> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 3 Lipiec 2012 Share Napisano 3 Lipiec 2012 jedno z większych miast w woj. podlaskim. Tak jak napisałem- fabryka mebli. Może masz dla mnie robotę?! Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacollo Napisano 3 Lipiec 2012 Share Napisano 3 Lipiec 2012 Świetny wątek:-ja-wyuczony - magister informatyki chemicznej (nie pytać co to ;-)) wykonywany - przedstawiciel handlowy, ankieter, tajemniczy klient ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 4 Lipiec 2012 Share Napisano 4 Lipiec 2012 posrednik nieruchomosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
excavator Napisano 4 Lipiec 2012 Share Napisano 4 Lipiec 2012 Jacollo jesteś ukrytym klientem rozumiem, a czy działasz na Dolnym Śląsku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.