Skocz do zawartości

ilu nas tak naprawdę jest?

s_boj

Rekomendowane odpowiedzi

jest taka pozycja jak : Thomas von Hohenkug z wykrywaczem po skarby " i tak jest Rozdział II Hobby nie służy do zarabiania i podrozdział ilu jest poszukiwaczy w Polsce.
Ja jej nie mam , moze ktos z forum ma to ci udostepni skany
pozdrawiam M

czy ja wiem czy zaniżona? biorąc pod uwage ten wskaźnik (kilkunastu wypadów w roku ) to nie bedzie tak malo. u wielu osob piszczałka lezy w kącie i leży. Czyli moze i poszukiwaczy wszystkich jest ze 100 tys, ale aktywych moze byc wiele mniej

psioter a co ci da liczba zalogowanych? wg mnie niewiele. Nie mamy pewnośći ze częśc ludzi tutaj zalogowanych nie posiada piszczałki. Jest tutaj tylko dla jednego dzialu np: Rekonstrukcja czy też Pojazdy/artyleria. czyli juz odpada jakis procent. Tak samo będzie z innymi forami gdzie jest jeszcze wiele innych działów niezwiązanych typowo z poszukiwaniami:)

i pamiętajcie że są też tacy co robią za kilku ;) ja np każdą miejscówkę odwiedzam 3 razy na jeden wypad. mam 3 łopaty, dwa wykrywacze. Jeden pożyczam sobie sam. [chyba poszukiwacz na pożyczonym sprzęcie tez się liczy?]
pozdr
R

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie