sza.man Napisano 16 Czerwiec 2012 Autor Napisano 16 Czerwiec 2012 No własnie... Gdzie najlepiej uderzyć, żeby jak najwięcej obaczyć, a przy okazji dorwać jakieś cywilizowane spanie z bieżącą wodą i knajpą niedaleko...?Radźcie:-)
piotr916 Napisano 17 Czerwiec 2012 Napisano 17 Czerwiec 2012 Witam!Jak na jeden dzień to trzeba się faktycznie na coś zdecydować.Na południowym odcinku masz fajne jazy i mosty,w centralnym - dwie trasy turystyczne:Boryszyn i Pniewo(nie wiem jakie masz doświadczenie,ale jak z kobietą to dobra opcja).zobaczycie wtedy i system podziemny i obiekty na powierzchni.Na północy z kolei to np.Grupa Warowna Ludendorff.W każdym z tych miejsc są jakieś miejsca noclegowe.
woytas Napisano 17 Czerwiec 2012 Napisano 17 Czerwiec 2012 Pniewo i okolice. Może 724 będzie otwarty to i nietoperza zobaczyć można. Do tego Schill i kilka mostów.A noclegi to można spróbować w podkowie w Wysokiej.
ClintE Napisano 18 Czerwiec 2012 Napisano 18 Czerwiec 2012 Witam, Proszę nie traktować tego jako reklamę. Byłem tam to, polecam hotel w Zamku Joannitów w Łagowie. Jest to moja sprawdzona baza wypadowa jak i przystanek w trakcie wypraw na zachód. Jest klimat, dobre jedzenie, historia na wyciągniecie ręki i ponoć straszy :-). Blisko stąd m.in na MRU, dawnej bazy atomowej, opuszczonego miasta w Kęszycy Leśnej. Szczegóły: http://www.zamek-lagow.plPozdrawiamC
Penetrator Napisano 19 Czerwiec 2012 Napisano 19 Czerwiec 2012 724 nie będzie w tym roku otwarty. Przynajmniej w znaczeniu trasy turystycznej...
sza.man Napisano 20 Czerwiec 2012 Autor Napisano 20 Czerwiec 2012 Sugerujesz nielegalną penetrację???:-):-):-)
Tuszek Napisano 20 Czerwiec 2012 Napisano 20 Czerwiec 2012 Z Babą... z moją ostatnio byłem na MRU Pniewo i zacytuję jej słowa - i co w tym fajnego, wygląda jak piwnica". Szkoda, że moją to nie kręci ;)
woytas Napisano 20 Czerwiec 2012 Napisano 20 Czerwiec 2012 Penetracja konieczna....Mojej też nie kręci - ale są męskie wyjazdy - %)
Tuszek Napisano 20 Czerwiec 2012 Napisano 20 Czerwiec 2012 Męskie wyjazdy są najlepsze (nie doszukiwać się ukrytych znaczeń, których nie ma ;) ).Tak przestudiowałem ofertę tego zamku w Łagowie, bo byłem tam ostatnio na wieży widokowej (tam się już babie podobało) i ceny nawet przystępne. Ale, zaciekawił mnie jeden pokój na nocleg ze swoją kobietą :K a t o w n i a - pokój urządzony w stylu średniowiecznej celi tortur. Usytuowany jest przy wejściu na zamkowy dziedziniec. Wielkie łoże z litego drewna, wiszące na ścianach katowskie narzędzia, brzęk łańcuchów oraz świst wiatru za oknem (...)"Hmm, ciekawe czy w tym pokoju są zainstalowane dyby... ;)
Tuszek Napisano 21 Czerwiec 2012 Napisano 21 Czerwiec 2012 Wiesz... zawsze można upiec dwie pieczenie na jednym ogniu ;)
sza.man Napisano 21 Czerwiec 2012 Autor Napisano 21 Czerwiec 2012 no moją penetracja kręci, tyle że jak ostatnio byliśmy przejazdem to w krótkich gaciach tylko, a tam niby zimno jest, więc się skończyło na syfiastej kiełbasce z równie syfiastego grilla.A jest tam jakie muzeum z czołgiem albo czymś równie widowiskowym?
woytas Napisano 21 Czerwiec 2012 Napisano 21 Czerwiec 2012 Czołg jest w Pniewach - muzeum też jest (ale lufy ze ścian ściągnęli - zapomniałem się ostatnio zapytać dlaczego).Jak chcesz coś wrzucić na ruszt to jedź do Nietoperka - tam jest knajpa ze Skotem na placu (kiedyś to był skot - teraz ciężko powiedzieć co) - można tam zjeść za jakieś 50-60 zeta duży obiad. Do tego kelnerka, która zapiera dech w piersi (ale żony nie będziesz się musiał obawiać...)
Tuszek Napisano 21 Czerwiec 2012 Napisano 21 Czerwiec 2012 @sza.man o moją penetracja kręci, "Haha, parsknąłem śmiechem jak to przeczytałem :D Bez urazy oczywiście :)
conan Napisano 21 Czerwiec 2012 Napisano 21 Czerwiec 2012 Wspomniany skot :) tylko ta lufa mi coś do niego nie pasi:)http://www.garnek.pl/djarci/20930949/w-trasie
Penetrator Napisano 21 Czerwiec 2012 Napisano 21 Czerwiec 2012 W kwestii formalnej - knajpa jest w Kaławie.
kapuchy Napisano 21 Czerwiec 2012 Napisano 21 Czerwiec 2012 lufy zdjęli, bo się zmienił zarządca i są w trakcie różnych zmian organizacyjnych, na dole będzie na 400 m odcinku uruchomiona kolejka, otworzyli galerię Jurgi i takie tam różne
woytas Napisano 21 Czerwiec 2012 Napisano 21 Czerwiec 2012 Myślę, że coś innego z tymi lufami... Ale się dowiem :)A kolejka była zarąbista na tym kawałku jak w nocy wracaliśmy do 717 i wio :) Ale nie ukrywam, że fajnie będzie pojeździć na dłuższym odcinku.
kapuchy Napisano 21 Czerwiec 2012 Napisano 21 Czerwiec 2012 w sobotę tam będę, bop wiozę im sprężyny do zmieniaczy zwrotnic to się dowiem, dlaczego lufy zdjęli :)
woytas Napisano 21 Czerwiec 2012 Napisano 21 Czerwiec 2012 oj a ja dopiero chyba we wrześniu :( Pozdrowienia dla dołów.
sza.man Napisano 22 Czerwiec 2012 Autor Napisano 22 Czerwiec 2012 katownia zarezerwowana:-)tylko nie dopytałem czy mają dyby, czy trzeba przywieźć własne
kapuchy Napisano 22 Czerwiec 2012 Napisano 22 Czerwiec 2012 a'propos dołów:http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120622/POWIAT08/120629837żeby im tylko co głupiego nie wpadło do łba z zamykaniem itd...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.