markan Napisano 12 Czerwiec 2012 Autor Napisano 12 Czerwiec 2012 Znalezione na leśne drodze. Co to może być?
kolczyk96 Napisano 16 Czerwiec 2012 Napisano 16 Czerwiec 2012 Witam tyfus!Nie wydaje mi się abym należał do ludzi szczególnie leniwych.Moi pracownicy twierdzą wręcz , że jestem praco holikiem.Ale bądź uprzejmy i zwróć uwagę ile zdjęć na forum jest do ..../uzupełni moderator/ przez to zmniejszanie. Często w bardzo fajnych wątkach brak istotnych szczegółów o które trzeba się dopytywać,wklejać kolejne z....e /j.w./ zdjęcia.Przy tej ilości reklam na forum to marna oszczędność.Następna sprawa to żółte kartki.Prawo każdego demokratycznego państwa jest tak opracowane, że kara po upływie jakiegoś ściśle określonego czasu ulega wymazaniu. Forum Odkrywcy chyba też należałoby dostosować do demokracji. Nie możemy być przecież gorsi od komunistów,którzy dodatkowo co jakiś czas ogłaszali amnestię!Pozdrawiam!Marek.
markan Napisano 12 Czerwiec 2012 Autor Napisano 12 Czerwiec 2012 Znalezione na leśne drodze. Co to może być?
markan Napisano 13 Czerwiec 2012 Autor Napisano 13 Czerwiec 2012 Rzeczywiście. Konsultowałem ten fant z wieloletnim myśliwym. Stwierdził, że łuska musiała być papierowa i pochodzi pewnie z okresu I W.S. lub wcześniej. Potwierdza to widok z tyłu.Na początku myślałem, że to jakiś knot. Ale rzeczywiście to może być zbity papier z łuski.Tylko ten napis ZENI|TH mnie zmylił. Czy oni produkowali amunicję?
dzieci3 Napisano 12 Czerwiec 2012 Napisano 12 Czerwiec 2012 Okucie łuski myśliwskiej kal.20.tyfusie fe.
tyfus Napisano 12 Czerwiec 2012 Napisano 12 Czerwiec 2012 no cio ?przeca nie jest to to z przodu, czego nazwy wstydzę się napisać ;)
tyfus Napisano 16 Czerwiec 2012 Napisano 16 Czerwiec 2012 1. moderator nic nie uzupełni2. twoje rozterki i dylematy nie interesują raczej nikogo. były wielokrotnie dyskutowane w innych działach - poszukaj sobie.3. Forum jest własnością prywatną i jest jakie jest. Jeżeli masz problem z zaakceptowaniem takiego stanu rzeczy - trudno.4. twoja argumentacja w żaden sposób mnie nie przekonała.5. zdjęcia proszę dodawać na Forumi to na tyle, tymat uważam za wyczerpany.
kolczyk96 Napisano 13 Czerwiec 2012 Napisano 13 Czerwiec 2012 Witam markan!Jeżeli chcesz to napisz mi na priw a wstawię ci zdjęcia z opisem podobnych. Ja na naszym forum zdjęć nie zmniejszam bo doprowadza mnie to do ... trzeciego nektaru a to wyraźne przekroczenie ilości. Jeżeli już muszę to robi to moja córka , ale jej komentarzy to nie chcielibyście słuchać.Pozdrawiam!Marek.
tyfus Napisano 13 Czerwiec 2012 Napisano 13 Czerwiec 2012 kolczyk96 - no faktycznie, wstawianie zdjęć na naszym Forum, to wyższa szkoła jazdy .... buahahaha :)jakoś większość nie ma z tym problemów i wielu nowych Userów również.Rzecz nie polega na tym, żeby się kimś wyręczać, tylko pohamować lenistwo i samemu zgłębić te arcytrudne tajniki dodawania zdjęć na Forum.i mioch komentarzy, o nie chcielibyście słuchać" :)
Pytanie
markan
Znalezione na leśne drodze. Co to może być?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.