Czlowieksniegu Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Wojtek- u mnie dziś do wyboru pomidorowa lub jarzynowa...Bo na rosół już nikt patrzeć nie może- ulubiona zupa Szkodnika, które była dzień w dzień przez ostatnie kilkanaście tygodni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Tez się piszę jutro na pomidorową :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 dedykacja dla Yetiego i Wojtasa... mam na zbyciu jak by co ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Aleś se Ściurek kolację utuczył :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 a dla Hebdy taki 3,5 kg karp ozdobny, taki pomarańczowy ;) kurnia plik uszkodzony, wstawiłbym fotkę :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 tuczenie kota odbywało się w intencji konferencji odkrywcy. Niestety nie wypaliło :(( a kot upasiony bo miałem nadzieję że odwiedzicie moje skromne progi i zrobimy bigos... wykapane paliwo rakietowe" 75 % też czekało ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pytlus555 Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacollo Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 właśnie jestem po rosole...uff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pytlus555 Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 zawsze biorę cebulkę, nadziewam na nóż i piekę nad ogniem a nastepnie wrzucam do rosołku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Krychus a w przepisie nie pisało nic aby cebule obrać i pokroić ?;DNo przecież ona najładniej obrana, jak tylko umiem... ;)Nie kroję takich rzeczy, staram się być wardy" i nie płakać. :))))Pozdrawiam, K.PS: A jedzonko i tak wyszło smaczne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 10 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Zapomniałem dodać w poniedziałek pomidorowa a wtorek pierogi z mięsa rosołowego plus kapusta to jest oszczędność w państwie Polskim . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Rosół był na drugie mięso z rosołu plus Panczkraut wszystko robię sam,a mój nastoletni syn jest fanem mojej kuchni a nie mojej byłej żony i z tego jestem dumny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 wy to macie fart :) i fascynujące zajęcia, a ja bidulek właśnie wróciłem z najnudniejszych chrzcin na świecie :((( Rosołu nie było wogóle, prawie nic nie było :( o alkoholu nie wspominając :( dobrze że zona obok siedziała i mnie od czasu do czasu poszturchiwał bo lekko zasypiałem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Rosół dzisiaj jutro pomidorowa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 No ja dzisiaj rosołu nie jadłem bo spędziłem ranek i popołudnie przemierzając naszą super A4 ;)- super korki przed Wrockiem na bramkach...sid30 - może byłeś na chrzcinach za Legnicą ? zatrzymałem się tam na szamę i obserwowałem właśnie takie wesołe" chrzciny bez wody ognistej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 zamiast rosołku kalafiorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Ja mam jutro pokutę i nie jem cały dzień.Więc atakuje zaraz browara i kiełbasiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Wygląda ciekawie. Ale osobiście nie lubię surówek z jabłkiem. W ogóle mięso z owocami mi nie podchodzi - ewentualnie śliwka w karczku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 michl1514 w Łodzi :(( ale powiem Ci że wesele tez takie mieli :(( bez potańcówki i alkoholu jak cholerni amisze hehehhehe Dzisiaj musiała mi rozwodem zagrozić żebym tam poszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Współczuje sid30 :Dbarov - popatrzyłem na zdjęcie i zrobiłem się głodny...ide szturmować lodówke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Nadwojciech- ale ogon to się kurze odcina:) https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum26/dsc07054.jpg A na obiad było spaghetti":)PZdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czabak1 Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Rosołki , karkóweczki , schabik , browary... A potem wyniki będą jak u mnie.I skończyło się rumakowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 e słoniny nie jemy :)Normalnie bijesz rekordy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Wino,ja gotowanego mięsa nie jadam tak że nie ma problemu. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Surowe wciąga.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.