Czlowieksniegu Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 4:1...Znaczy się nas nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Znaczy się nas nie ma...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Rosyjski niedźwiedź nas zje i tylko czknie dla zdrowotności :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 MasakraKnedle się na nas zemszczą, Rosjanie dołożą :(Do domu nie pojedziemy bo jesteśmy na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Prawda jest taka, że wszyscy kibicują naszym, ale i tak nikt nie wierzy w wygrane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Jak to było?1 mecz = otwarcia2 mecz = o wszystko3 mecz = o honor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Dokładnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Za tego spalonego teraz sędzia ma u Czechów przewalone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Oceniając realnie to Cudu nad Wisłą II" raczej nie będzie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
test_m4a1 Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Euro zdecydowanie we Wroclawiu widac, wychodze po fajki na Sienkiewicza a tu ruskie mnie o droge na stadion pytają. Kak na stadionu? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 9 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2012 O .... moja głowa...Po pierwszej połowie byłem pewien że nasi wygrają :/Ale i tak super grali.Szkoda że głupio bramkę stracili ale cóż...----------------------------------------------------z powodu Euro 2012 nie ma amnestii na wulgaryzmy. dobrze radzę popyśleć przed wciśnięciem dodaj".Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 09:26 09-06-2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Czy jest sens się łudzić skoro nie potrafimy dowieść prowadzenia grając z przewagą 1 zawodnika :)?Gratuluje Grekom zagrali w swoim stylu , my stanęliśmy bodaj że już pod koniec pierwszej połowy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 i znowu dali d....bez zgrzewki browara naszej reprezentacji nie da się oglądać za to ruscy pokazali jak się gra w piłkę zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danteXXI Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 A ja tam nie narzekam :)Obstawiłem remis i wygrałem,,,obiad w restauracji!!!!A tak poza tym no to marnie widzę dalszą grę,,,żeby po 30 minutach siły zabrakło?Trener też się nie popisał,,,generalnie kibice,doping rewelacja ale mecz ogólnie słabiutki,DanteXXIP.S przyznać się który ma kaca??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Jedno jest pewne..TYTOŃ na pewno nie szkodzi :)) a wręcz w niektórych sytuacjach pomaga.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 A ja pamiętam czasy gdy kadra stacjonowała w dzielnicy Rybnika - Kamieniu. (Piechniczek i kilka lat później) - ekspedycja do sklepu nocnego w centrum miasta w dresach z napisem Polska...I jakoś dawali radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Oj tam, oj...http://youtu.be/C7D0fNtIdW0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danteXXI Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Taaaa a miało być tak pięknie,wywiady miały być,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Cóż.....jest normalnie.Chociaż u siebie przynajmniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 na mojej chałupie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 uuuuuuuu grubo.... :Du mnie dzisiaj tak coś zaczęło naparzać, że myślałem że jakaś mafia porachunki załatwia. Okazało się że młodzi się chajtali :Di ktoś petardy walił. Sąsiadka 78 lat chciała karabin wyjmować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Holendry i Duńczyki - i jednych i drugich mi nie żal...A otworzę jeszcze jeden browar - przynajmniej będzie weselej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Duńczycy!!! Robią najlepsze klocki na świecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Te, o które rozwalam sobie stopy po ciemku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Tak czuje się dzik który dostaje się we wnyki...Znam to z autopsji - potrafi mnie rozbudzić o 3 w nocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.