tyfus Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 zarąbiście ... czerwonka dla Szczęsnego ... jaaaacoraz większa lipa ... i będzie karny ...Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 19:28 08-06-2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Obronił !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Brawo Tytoń, nierozgrzany, a dał radę - brawo !!Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 19:30 08-06-2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Tytoń zajebiaszczy !!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 no i pozamiatane ... 1:2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Spalony! :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 ale gul skoczył .... ehhhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 We Wrocławiu leje.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Tyfus, podczas meczu mi cały czas gul skacze....gul... gul... gul... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 ty pijaku ;)a gdzie ustawa o wychowaniu w trzeźwości ? :))))))))oszczędzaj wątrobę na pozostałe mecze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 eee taaaam mecz, chyba wszystkim bardziej od tego meczu zalezy żeby sie porządnie w gronie znajomych napic :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 minuta panowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Kapitan Greków ... wypompowany jak piwnica po powodzi i tekst komentatora :oddycha rękawami"po prostu zarąbisty, powinien przejść do historii komentatorstwa ten tekst :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Remis 1:1Pierwszy podałem wynik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Koniec!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 szkoda ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 jak na początek to wynik zadowalający:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 A jak Czechy z Ruskimi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 o 20.45 grająBanderę zwiń ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Musi być gdzieś burza jak nic, bo mi N-ka przerywa i pokazuje brak sygnału... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 u mnie słabe chmurki, w ciągu dnia lekko kropiło, ale było też słońce.teraz nie pada, niebo lekko za chmurkami, temperatura 24 st.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 No to teraz jeszcze ciśnienie, prognoza na jutro i gdzie są korki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 WoytasZza Uralu ciągnę fanty. Dla nich Polska, czy Czechy to wsio rawno i to mnie niepokoi...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Jasiu napieraj na Wrocław po meczu - może jakiś trawiasty parking to garreta odpalisz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Jestem wstanie nie wskazującym na prowadzenie auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 W stolycy zDolnego Śląska przecudnej urody ulewa... Na tyle duża, że mnie się okno przy otwieraniu wszystkie kwiaty z parapetu kaput. W efekcie z drugiej połowy, to w zasadzie ... powtórki widziałem :-(Poldek- widziałeś co napisałem? I nie miałem racji? Widzisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.