pytlus555 Napisano 6 Czerwiec 2012 Napisano 6 Czerwiec 2012 kol. a to nie jest jakiś nagrobek pilota?
Woodhaven Napisano 7 Czerwiec 2012 Napisano 7 Czerwiec 2012 Rus" albo Niemiec - obstawiam na usa"Przecież widać co to jest
Landszaft Napisano 7 Czerwiec 2012 Napisano 7 Czerwiec 2012 Woody . czy to nie FW-190 ;o) ?? bo tak się wydaje z sygnatur ale to tylko ty mi potwierdzisz
pytlus555 Napisano 7 Czerwiec 2012 Napisano 7 Czerwiec 2012 kol Sylwester chodziło mi o to że może po tym byłoby łatwiej zidentyfikować szczątki samolotu...a co do tych ..pochlastanych domysłów.. to sie ogarnij bo twoja wypowiedz dużo daje do zastanowienia nad woją osobą...a te strzały i ..tfu..zachowaj dla siebie bo świadczą o Toboe!
pytlus555 Napisano 7 Czerwiec 2012 Napisano 7 Czerwiec 2012 rozumiem kol.Sylwester i nie ma co się już sprzeczać o historie..ja też jestem przeczulony po niedawnej wizycie w lesie i po sladach kopania w miejscu gdzie spoczywa polski żołnierz..zwracam honor:)
Pytanie
pytlus555
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.